God frokost. Bestilte sjåfør frokost. Veldig godt. Fikk maten veldig fort. Hyggelig sted med god mag.
Takk, velkommen tilbake
11–15 av 74 anmeldelser
Kafen har godt utvalg av påsmørt brødmat, salater, kake og drikke. I tillegg ett godt utvalg av varmretter som hamburger ol. Smak og utsende var helt grei.
takk for tilbakemelding
Har dere kjøttkaker?, spurte jeg. «Står det på menyen?» svarte den sure damen bak kassa. Ja, sa jeg. «Da har vi det»..
Og kjøttkaker ble det, til sure miner.
Da vi satte oss for å spise la vi merke til at ALLE som jobbet der gikk med sure sinte miner..
Kjøttkakene smakte ekstremt mye mindre enn de kostet!..
Her skal vi aldri tilbake.
Så synd :) Vi får bare gode tilbakemeldinger på våre kjøttkaker
Etter mange timer ute i frisk luft må man bare innom Jotunstugo å få seg litt mat. Alltid velfig smakfult og bred meny. Tusen takk for nydelig mat, hilsen 6 sultne friluftsmennesker
Tusen takk ! Hyggelig at dere trives:)
Kafemat er kafemat. Det lages mye mat i raskt tempo, noe som vil gå ut over kvaliteten.
Men her er det kafemat med en betjening som leverer, og det utgjør en stor forskjell.
Som kunde føler man seg sett:)
Tusen Takk for hyggelig tilbakemelding :)