Se gjennom høydepunkter
Imøtekommende, praktiske og oppdaterte!

Proffesjonell skiskole med erfarne og kunnskapsrike ansatte som jeg opplevde imøtekommende... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Marita J
Fin klatrepark for familien!

Fin klatrepark for barn fra 3-14 år. Ganske enkle, men morsomme løyper. Klarer du første hinder på... les mer

Anmeldt 6. oktober 2024
Martin V
Les alle 216 anmeldelsene

Anmeldt 25. februar 2024

Jeg var på isfiske med min 10 år gamle sønn. Det var et fint opplegg og både jeg og min sønn koste oss. Det ble gitt gode instruksjoner og vi lærte mye. Det ble ingen fisk denne gang, men vi fikk et par napp.

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Magnus L
Agneta A, Front Office Manager på Beitostølen Aktiv & Skiskole, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2024

Hei Magnus,
Takk for at du deler din opplevelse med oss etter isfisketuren. Vi er glade for å høre at både du og din 10 år gamle sønn hadde en fin dag på isen.
Det er flott å vite at dere koste dere selv om det ikke ble noen fangst denne gangen.
Isfiske kan være en spennende og avslappende aktivitet, gøy at dere fikk et par napp. Vi setter pris på at dere deltok. Vi håper å se dere igjen på Beitostølen, og kanskje neste gang blir det fangst!

Ha en flott dag! Med vennlig hilsen, Beitostølen Aktiv & Skiskole

Anmeldt 19. februar 2024

Opplevelsen var fantastisk. Verdt hver krone. Været var i tillegg en kjempe bonus!
Anbefaler SNOWRAFTING på Beitostølen!

Dato for opplevelse: januar 2024
Takk, Marte F

Hei Marte,
Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss!
Vi er glade for å høre at du fant det verdt hver krone. Vårt mål er alltid å gi minneverdige stunder til våre gjester, og det er flott å vite at du hadde det gøy.
Beitostølen er et vakkert sted, og det er flott at du fikk nyte det i godt vær i tillegg til snowrafting-opplevelsen.
Vi setter pris på din anbefaling av snowraftingen.
Håper å se deg tilbake for flere eventyr i fremtiden!
Med vennlig hilsen, Beitostølen Aktiv & Skiskole.

Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Snowrafting var helt sinnsykt kult å oppleve! Adrenalin herfra til månen. Snøscooter kjøring frem og tilbake.
Instruktørene var veldig flinke og tok vare på alle sammen. Passet på at alle puljer fikk kjørt like mange ganger med båten.

Dato for opplevelse: februar 2024
Takk, Madelen B

Hei Madelene,
Tusen takk for at du delte din opplevelse med oss!
Det er fantastisk å høre at snowrafting ga deg adrenalin fra her til månen.
Vi setter stor pris på at du merket deg våre dyktige guider, det blir de glade for å høre.
Å ta vare på alle deltakere er en prioritet for oss, og vi er glade for at du følte deg ivaretatt.
Vi håper å se deg tilbake for nye eventyr!
Med vennlig hilsen, Beitostølen Aktiv & Skiskole.

Anmeldt 28. januar 2024

Gjennomførte DNS instruktør alpint nivå 2 kurs med Henrik, som gjorde en fantastisk jobb. Anbefales sterkt til alle som ønsker å bli instruktør.

Dato for opplevelse: januar 2024
Takk, Sindrevaage
Anmeldt 23. juli 2023 via mobile enheter

Fin park, med forskjellige løyper og vanskelighetsgrader. 8 åringen gjekk gjennom alle løypene og zipline var det kjekkaste. Flinke og tålmodige instruktører!

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, 604thereseg