Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“50/50”
Anmeldelse av Chens Beijing House

Chens Beijing House
Vurdert som nr. 12 av 18 Restauranter i Beitostølen
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2021

Alt var godt, nudler og grønnsaker.
Alt bortsett fra gummikyllingen, som tilfeldigvis var hoveddelen av retten!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Broder_Nik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (80)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 80 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2021

Vel verdt et besøk. God mat, store porsjoner og utmerket service.
Restauranten ligger midt i " sentrum"

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, HamarTrond
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte 2 friterte kyllingretter . Da rettene kom så de « blasse « ut men vi prøvde allikevel.
Maten var rett og slett grusom .Kylling var tørr, friteringen var ikke god nok så det ble en litt @ gummismak» , grønnsakene var noen ananasbitwr, 1agurkskive og 1 paprikaskive .
Vi gikk igjen og selv om servitøren stod å så på oss / maten så spurte hun ikke om det var noe galt .
Ville helst ikke gitt de 1 på anmeldelsen men heller minus tegn.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, monan224
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Ønsket en chinesisk middag . Valgte Chens , sentralt på
Beitostølen ! Nesten ingen på besøk denne aftenen , er ikke sesong nå tidlig i september , noe hele sentrum på stedet bærer preg av!!Bestilte vårrull og strimlet biff med grønnsaker og ris , velsmakende ! Toalett rent . Ligger i kjelleren ! Hyggelig service.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, 31geirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Rask servering av velsmakende mat. Store porsjoner. Biff Chopsuye (masse kjøtt, sprø grønnsaker), Grillet and (anbefales!), Fritert and/sursøt saus (mye frityr, ellers god) og Husets anbefalte kjøttrett x3 (spicey og god). Vann m/isbiter i store glass. Rimelige priser. Kantineaktig interiør. Alt i alt helt OK for en sulten barnefamilie på gjennomreise.

Dato for besøk: august 2020
Takk, LeivEiriksson2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Chens Beijing House, så også på

Beitostølen, Øystre Slidre
Beitostølen, Øystre Slidre
 
Beitostølen, Øystre Slidre
Beitostølen, Øystre Slidre
 

Har du vært i Chens Beijing House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.