Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Beitostølen
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Vurdering fra reisende
17
23
11
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17
23
11
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 55 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2019

Vi var to venninner som tilbragte tord. 15.08 - til søn. 18.08 på Bygdin høifjellshotell og de leverte igjen god service, mat og veldig hyggelig betjening.
Det er ikke det mest moderne hotell, men det er sjarmen og atmosfæren som gjør dette særeget - håper de beholder dette.
Vi fikk flott rom med utsikt til fjellet og Bygdinfjorden og fast sitteplass under middagene i "kongestolene".
Deilig å komme til 3-retters mm. etter lange dager i fjellet
Vi sees igjen

Dato for oppholdet: august 2019
    • Service
Takk, Voyager783857
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi bodde på Bygdin Høyfjellshotell for å nyte den vakre naturen på Valdresflya. Hotellet ligger ved Bygdin innsjø. Hotellet har en helst spesiell atmosfære i gammel norsk tradisjon. Restauranten serverer tradisjonelle retter fra naturen, kjøtt fra elg, hjort mv og områdets spesialitet rakfisk. Et meget hyggelig sted å bo når man skal ta turen til Bitihorn eller Besseggen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, hennings612
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019

Etter eierskifte i fjor er Bygdin blitt et meget tiltalende sted der gammel tradisjon i bilder, innredning og møblementer har den nye tid godt inkorporert. Internasjonal og hyggelig betjening og vi fikk nydelig lunsj ved to anledninger da vi passerte på vei til Valdresflya. Vi rakk ikke overnatting denne gangen.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Service
Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Godt inne iu Jotunheimen ved Bygdin, den største innsjøen i Jotunheimen. Bare dagsbesøk, ikke overnattet. Bygget i 1912 og bærer preg av den når det gjelder planløsing, med dusj i gangen, men vasker på alle rom. Men stuer og spisestue helt på høyden av et folkemuseum, med gammeldags hygge og gjennomført gammeldags bondestil, av klasse. Verdt en tur bare for å se.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Service
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

En stor gjeng kollegaer overnattet to netter i forbindelse med tur over Besseggen. Gammelt ærverdig sted, koselige rom og gode senger. Litt uvant med toalett og dusj på gangen med det gikk fint. Badstue og bading i vannet utenfor hører med.
Svært bra frokost og gode middager. Fint med tilgang på flere typer kaffe ved resepsjon.
Turen over Besseggen i regn og tåke gikk også bra, så da er alle glade og fornøyde.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 1geirm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser