Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 110
eDreamsUSD 110
Agoda.comUSD 110
TripadvisorUSD 110
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (127)
Filtrer anmeldelser
127 resultater
Vurdering fra reisende
33
57
23
5
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
57
23
5
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 127 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Vi hadde en fin leilighet for to personer med bad og Tv. Ikke håndklær på rommet. Wifi-ok. Vennlig personale. Savner litt mer informasjon i resepsjonen under innsjeking. Litt bråk fra gaten men rolig om natten. Godt utgangspunkt for turer.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, arst62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Store leiligheter, fantastisk utsikt, men det bærer preg av slitasje. Rengjøring kunne også vært bedre. Pluss for at frokost er inkludert og flotte turmuligheter i nærheten. Internett var veldig tregt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 307alms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Vi leide en flott leilighet helt sentralt.
Hadde det vi trengte og butikkene lå rundt.
Flott utsikt og stille om natten. (Nå var vi der midt i uken).
Hyggelig personale, og spesielt takk til vaktmester som prøvde å hjelpe oss da bilen hadde gått tom for strøm :)

Anbefales i høyeste grad :)

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 652_ysteini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig hotell med en fantastisk betjening. Spesielt i resepsjonen.

Rommet var lite og badet akkurat stort nokk til at en ikke får klaustrofobi, men vi var ikke på Beitostølen for å sitte på rommet. I forhold til andre hoteller jeg har besøkt, fremsto badet som nyoppusset.

Frokosten var i enkleste laget. Jeg ville trodd at noen spennende oster, pølser, spekemat, fisk og annen lokalprodusert mat ville vært naturlig.
Lite av maten var merket og vi forsøkte tre ganger å få svar fra en av betjeningen om eggene var bløt eller hardkokte. Det viste seg at de var et sted midtimellom. Stort potensiale for forbedring.

Vi kommer tilbake, men velger mest sansynlig en av leilighetene.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SteinA740
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2019 via mobile enheter

Ligger midt i sentrum med alle butikker og restauranter mm rett utenfor døra. Hyggelig betjening. Lite folk og nokså dødt utenfor sesong, ikke åpen bar. Koselig restaurant i hotellet. Slitte, kjipe rom

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Klm0301
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser