Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (128)
Filtrer anmeldelser
128 resultater
Vurdering fra reisende
33
58
23
5
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
58
23
5
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 128 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

En bitteliten leilighet over Peppes. Gammel og kunne trengt en oppgradering. Men hadde det vi trengte. Mye for pengene. Sentral beliggenhet. Dusj på rommet. Sovesofa og ett lite kjøkkenhjørne med det man trenger for å lage seg litt mat.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anneirber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Vi hadde en fin leilighet for to personer med bad og Tv. Ikke håndklær på rommet. Wifi-ok. Vennlig personale. Savner litt mer informasjon i resepsjonen under innsjeking. Litt bråk fra gaten men rolig om natten. Godt utgangspunkt for turer.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, arst62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020

Store leiligheter, fantastisk utsikt, men det bærer preg av slitasje. Rengjøring kunne også vært bedre. Pluss for at frokost er inkludert og flotte turmuligheter i nærheten. Internett var veldig tregt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 307alms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juni 2020 via mobile enheter

Vi leide en flott leilighet helt sentralt.
Hadde det vi trengte og butikkene lå rundt.
Flott utsikt og stille om natten. (Nå var vi der midt i uken).
Hyggelig personale, og spesielt takk til vaktmester som prøvde å hjelpe oss da bilen hadde gått tom for strøm :)

Anbefales i høyeste grad :)

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 652_ysteini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Kjempekoselig hotell med en fantastisk betjening. Spesielt i resepsjonen.

Rommet var lite og badet akkurat stort nokk til at en ikke får klaustrofobi, men vi var ikke på Beitostølen for å sitte på rommet. I forhold til andre hoteller jeg har besøkt, fremsto badet som nyoppusset.

Frokosten var i enkleste laget. Jeg ville trodd at noen spennende oster, pølser, spekemat, fisk og annen lokalprodusert mat ville vært naturlig.
Lite av maten var merket og vi forsøkte tre ganger å få svar fra en av betjeningen om eggene var bløt eller hardkokte. Det viste seg at de var et sted midtimellom. Stort potensiale for forbedring.

Vi kommer tilbake, men velger mest sansynlig en av leilighetene.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SteinA740
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser