“Deilig pizza. American style ”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 3 av 15 Restauranter i Beitostølen
Kjøkken: Amerikansk, Pizza
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Peppes er Peppes. Deilig amerikansk pizza med gode smaker. Lun restaurant med hyggelig betjening. Mange pizzatyper å velge mellom.

Godt alternativ for lunch eller middag om man er på gjennomfart. Egner seg og til take away

1  Takk, 5bj_rnars

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

På besøk i Beitostølen 2020 endte vi opp med middag hos Peppes pizza etter en tur på mange timer samme dag!

Vi ble godt tatt imot, og satt ute, det var mye folk så man måtte bare belage seg på en del ventetid. Hyggelige ansatte som man følte seg sett av.

De ansatte var mye ute og så til de som satt ute. Veldig hyggelig mann vi handlet av som både tålte en spøk og litt humor! Nydelig! Kommer tilbake ved neste besøk på Beitostølen!

1  Takk, Willy H
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kelneren kom med menyen uten å gi oss et blikk en gang. Pizza (tynn bunn) venetricina smakte kun kunstig. Salamien og sausen var totalt smakløs. Skuffende service og skuffende mat. Det eneste positive bra rask servering.

Takk, Toal89
Anmeldt 19. juli 2020

Vi bestilte to forskjellige pizzaer, og begge var like gode. Sprø, med mye fyll, og god og varm. Vært her før, like fornøyd nå.

1  Takk, May-Lis H
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Her er det om å gjøre å få folk inn og fortest mulig ut igjen. Eneste de kan er pizza. Hamburgerne er som skosåler, Cheesy Nachips skal liksom være med kjøttdeig men det var det veldig lite av.
Brusen man får servert er av dispenser og er helt dø.
Anbefaler ikke dette stedet bortsett fra hvis man skal spise pizza.

Takk, Gunnlaugerud

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Beitostølen, Øystre Slidre
Beitostølen, Øystre Slidre

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!