Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Etter turen ”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 2 av 18 Restauranter i Beitostølen
Prisklasse: USD 10 - USD 15
Kjøkken: Amerikansk, Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Ble tørst og litt sulten etter en fin tur i nærområdet Vi valgte Peppes Pizza , sentralt liggende på Beitostølen! Dette er ikke i « høytiden « for besøk , egentlig veldig stille i hele området , dog noen av den eldre garde , hadde satt seg godt til rette i det fine høstværet ! God pizza , raskt servert og Ringnes øl , stedet har både 0.4 og 0.6 l!

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, 31geirs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (173)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 173 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Peppes er Peppes. Deilig amerikansk pizza med gode smaker. Lun restaurant med hyggelig betjening. Mange pizzatyper å velge mellom.

Godt alternativ for lunch eller middag om man er på gjennomfart. Egner seg og til take away

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

På besøk i Beitostølen 2020 endte vi opp med middag hos Peppes pizza etter en tur på mange timer samme dag!

Vi ble godt tatt imot, og satt ute, det var mye folk så man måtte bare belage seg på en del ventetid. Hyggelige ansatte som man følte seg sett av.

De ansatte var mye ute og så til de som satt ute. Veldig hyggelig mann vi handlet av som både tålte en spøk og litt humor! Nydelig! Kommer tilbake ved neste besøk på Beitostølen!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Smile F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Kelneren kom med menyen uten å gi oss et blikk en gang. Pizza (tynn bunn) venetricina smakte kun kunstig. Salamien og sausen var totalt smakløs. Skuffende service og skuffende mat. Det eneste positive bra rask servering.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Tomas L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi bestilte to forskjellige pizzaer, og begge var like gode. Sprø, med mye fyll, og god og varm. Vært her før, like fornøyd nå.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, May-Lis H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Beitostølen, Øystre Slidre
Beitostølen, Øystre Slidre
 
Beitostølen, Øystre Slidre
Beitostølen, Øystre Slidre
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din