Fantastisk vakker tur. Lite vann i elven men vår eminente guide Steffen, loset oss trygt frem til... les mer
Opplevelsen og servicen sto til forventningene. Veldig god informasjon i forkant av turen. Flink og... les mer
Fantastisk tur til Mollisfossen. Bør oppleves! Trivelige guider som stilte med bål og kokekaffe også!
Tusen takk for tilbakemeldingen Og takk for fantastisk flotte bilder
Opplevelsen og servicen sto til forventningene.
Veldig god informasjon i forkant av turen. Flink og service venlig båtfører guide.
Min favorittdel var den tryggheten førerne ga meg før vi startet med mye god informasjon . Turen var fantastisk og opplevelsen var unik. Flott naturopplevelse.
Fantastisk elvebåttur i sommer Anbefaler denne turen til alle, en fin naturopplevelse. Fin og koselig elvebåtfører som var fra Reisabåt.
Fantastisk tur til reisadalen takket være super service fra May Helen og Stein Magne! Både innlosjering på Svartfoss gård, hvor vi var helt for oss selv i fredelige omgivelser. Svar på alle våre tusen spørsmål med tanke på tips til turen mv, i forkant av turen og under opphold. Dagstur opp reisadalen i elvebåt med Stein Magne som hyggelig og trygg, god guide (vi hadde med oss en to-åring). Vi fikk bålkaffe og vi fikk padle kano siste stykket på nedovertur.
Vi rakk også å gå anbefalte tur til Sarafoss, og spise oss mette på bær. Og sola skinte på gyldne trær, hva mer kan man ønske seg av en høst-helg i nord?
Tusen takk for tilbakemeldingen
Fantastisk natur og guiding med gode matopplevelser. Turen innom Imo og Mollisfossen var helt magisk.
Bra dere er fornøyde, og takk for oppdraget