Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Trygt og spennende

Dyktig båtfører og guide som gav det lille ekstra. Vi dro til Imofossen først, og hadde lunsj ved... les mer

Anmeldt 5. juli 2020
monal499
Den beste elvebåtturen i Reisa nasjonalparken

I dag hadde vi en fantastisk tur til Imofossen og Mollisfossen. Guiden vår, Jim Roger, var utrolig... les mer

Anmeldt 5. juli 2020
AlfredTroms_Norway
,
Tromsø, Norge
Les alle 5 anmeldelsene
  
Anmeldelser (5)
Filtrer anmeldelser
5 resultater
Vurdering fra reisende
5
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
5
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
Anmeldt 5. juli 2020

Dyktig båtfører og guide som gav det lille ekstra. Vi dro til Imofossen først, og hadde lunsj ved Mollis på returen. Disse stedene hadde vært supre uansett, men den ekstra gode kvaliteten på mat, kaffe og vertskap hevet turen til noe helt spesielt. Jeg håper vi får Jim Roger som båtfører neste tur også, eller hvem vet, kanskje alle fra Saraelv er like flinke. Takk for en superflott dag

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, monal499
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

I dag hadde vi en fantastisk tur til Imofossen og Mollisfossen. Guiden vår, Jim Roger, var utrolig hyggelig og en dyktig elvebåtsjåfør. Vi fikk noen små snaks og vann når vi var på vei og til slutt fikk vi en fantastisk lunsj servet med laks, eggerøre, spekeskinke, potetsalat og brød. Saraelv villmarkssenter kan jeg anbefale på det sterkeste. Kjempe fornøyd og vil helt klart komme tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, AlfredTroms_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Flinke guider, veldig god informasjon og god tid til fotografereing. Vi koste oss veldig! Anbefales - helt toppers

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Mette B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Min far og meg leide kano fra Saraelv villmarkssenter sommeren 2019. Gjestfriheten og servicen var upåklagelig, og kanoen var trygg der den tok oss ned 80 km langs vakre Reisaelva.
Reisadalen er et malerisk eventyr som bare må oppleves. Stille loner, raske stryk, og veldig stor laks. Saraelv villmarkssenter anbefales på det sterkeste. Vi fikk rett og slett ikke nok, og derfor drar vi tilbake nå i 2020

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, aalve92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser