Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kyllingsalat”
Anmeldelse av BIOS

BIOS
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Storslett
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Buffet
Anmeldt 21. august 2021

Kjøpte kyllingsalat, det va kun grønn salat og kylling.
Resten av det som stod på menyen som sko være i salaten mangla.

Dato for besøk: juli 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med VisitNorway.com
Takk, 677greteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (118)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 118 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2021 via mobile enheter

Spiste seibiff, kjempegodt! Trekker litt for treg rydding og vasking av bord, samt litt tynt utvalg av kjøttfrie hovedretter. Blid og trivelig betjening.

Dato for besøk: august 2021
Takk, karinalunds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Imøtekommende, blid og serviceminded og ET FANTASTISK RENHOLD i disse Corona-tider. All ære til Bios for ivaretakelse av så vel gjester som ansatte. Sist og ikke minst; både focaccia med røkt reinsdyrskav, - og fiskegratengen var skikkelig god.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Heidi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Synd ikke kokken var på «jobb» idag.
Bestilte hvalbiff med fløtesaus. Etter 45 min ble maten servert. Biff med en kald sjy saus, maten ble sendt i retur. Når den kom tilbake var fløtesausen helt over den kalde sjy sausen, maten ble sendt i retur igjen!!! Ved 3. Gangs forsøk var det ny biff med varm og riktig saus.( grønnsakene var kokt/ dampet alt for lenge)
MEN ingen beklagelse eller noen form for ekstra service.
Ved nabobordet fikk de feil salat, ved et annet nabobord fik de to gjestene maten med 15 min mellomrom.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, toreb252
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Dette er fantastisk spiseplass. Interiøret er veldig fint og hele plassen er nylig pusset opp. Veldig mange flotte detaljer.
Servicen er upåklagelig. Maten er suverent god, og det meste er kortreist. Anbefaler Bios på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, NorthStar23496048460
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på BIOS, så også på

 

Har du vært i BIOS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.