Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bør ha god tid hvertfall”
Anmeldelse av Orion Restaurant

Orion Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 8 Restauranter i Andenes
Prisklasse: USD 9 - USD 33
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Tok utrolig lang tid å få maten 40 minutter, maten var helt ok men hadde forventet mer med all ventetiden.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, johannesp535
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (118)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 118 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020

Vi fikk nydelig mat. Personale var hyggelig og imøtekommende. Restauranten ligger sentralt i nærheten av spennende omgivelser og turistiske aktrasjoner.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Anton3320
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

Topp restaurant, rimeleg og god mat med store porsjoner. Viss du besøker Andenes vil eg absolutt anbefale å ta middagen på Orion. Victor frå Litauen serverer deg utsøkt fisk,kval og kjøtt frå det lokale markedet effektivt og kjapt. Fiskesnacks til forrett, Breiflabb, torsketunger, fiskepasta og kvalbiff
med baktpotet og grønnsaker i store posjoner må berre smakes.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Q4247IHjanh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2019 via mobile enheter

God mat og god service! Hyggelig servitør som tok seg tid til en prat mens han serverte. Eneste minuset jeg har var at coleslawen hadde litt for skarp smak og at svineknoken var litt lite krydret! Ellers godt fornøyd!

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, Soundfly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Under et hyggelig besøk på Andøya med overnatting på Andenes besøkte vi Orion Restaurant for å spise. Dette stedet kjente vi fra før som "Grønnbrygga". Nå var det nye eiere og nytt personale. Grei service og mat. Noe merkelig at ingen kunne norsk, men måtte benytte engelsk i kontakt med gjestene,

Dato for besøk: august 2019
Takk, GeorgK373
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Orion Restaurant, så også på

 

Har du vært i Orion Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din