Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (145)
Filtrer anmeldelser
145 resultater
Vurdering fra reisende
38
77
26
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
38
77
26
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 145 anmeldelser
Anmeldt 25. oktober 2017 via mobile enheter

Rene rom, hyggelig atmosfære og blide medarbeidere. God rengjøring på rommene og i fellesarealene. God frokost med ferske varer.
Beligghenheten er sentral og det er kort avstand til handelsgaten.
Fin kunstverk på vegger!

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Hryslett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2017

På sykletur fra nord ble det stopp på Andøya og Hotell Marena. Stor servicevilje, hyggelig rom med velsmakende kaffeutvalg til kapselmaskinen på rommet.
Frokostsalen var intim og hyggelig med greit uvalg. Hyggelig salong nær resepsjonen. Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Peellef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

Et veldig hyggelig hotell med rene rom, gode senger og fint frokostrom. Vi kommer gjerne igjen og anbefaler hotellet videre til andre. Her kan man også få smurt seg nistemat i frokostsalen. Fin beliggenhet i sentrum nært pub og restauranter.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 767vegarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2017 via mobile enheter

Overnattet 3 netter i forbindelse med Andøya Airshow. Relativt nytt hotel, rent og pent. Pent rom med godstol og kapselmaskin.Ok frokost, hyggelig betjening. Koselig frokostsal og stue. Meget fleksible med sen utsjekk.

Takk, janinger2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2017

Et greit og relativt lite hotell midt i byen. Helt greie rom og bad med kaffekoker og skrivebord. Frokosten var altså helt grei, selv om egg og bacon savnes. Kalde løskokte egg er ikke det samme. Ferskt brød og godt utvalg i pålegg veier opp.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Runar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser