Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Spennende tur på autentisk fiskeskøyte,med hval garanti.

Informativ omvisning før vi dro ut med båten. Flinke guider som absolutt ville vi skulle finne... les mer

Anmeldt 22. juli 2020
sussiho
,
Namsos, Norge
En mektig opplevelse

Vi startet med omvisning i museet og en engasjert guide klarte å engasjere hele gruppen pga hennes... les mer

Anmeldt 1 uke siden
arildth
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Les alle 426 anmeldelsene
  
Anmeldelser (426)
Filtrer anmeldelser
426 resultater
Vurdering fra reisende
230
100
44
23
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
230
100
44
23
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 426 anmeldelser
Anmeldt 27. januar 2020

Veldig god service i resepsjonen. Spennende på museet og flinke guider i musset og på båten. Vi så forskjellige hvaler. Anbefales

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, David_Kar02
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2019

Nå i sommer tok jeg en tur med Hvalsafari Andenes, og det angret jeg ikke på. Først fikk vi info om hvalene og hvordan de levde. Vi var mange på båten denne gangen. Ypperslig vær stille hav og solskinn. Vi kom ganske nære hvalene takket være flinke og byktige mannskap ombord som fortalte hvor hvalene var

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Willy M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

Dette er en flott og lang tur. Det tar over en time ut. Det tar noe tid før de finner men siden de bruker hydrofon så går de etter klikke lydene til spermhvalen. Du må like sjø og ikke minst bølger. Selv med flatt hav så vil det gynge. Flott båt og flott tur. Ps Ta god med varme klær. Det er mye kaldere enn du tror til og med på solskinnsdag. Vinden er meget kald, altså lue og hansker er god ide. Ta også med mat da en kan være ut 5 timer som vi var.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Bjørn-Arild S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Det var en informasjonsrik og spennende tur. Så hval 3 ganger. Spermhval. Det skal ha vært spekkhoggere i område, men vi så dessverre ikke.
Kompetent og hyggelig personell.
Trekker et stjerne pga plastkopper (burde bære gjenbrukbare) og røykeplass på båten (burde ikke være nødvendig)
Men overalt veldig bra.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, 497andreeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Med en storfamilie på bobiltur «startet» vi med Hvalsafari og omvisning i hvalmuseet på Andenes. Hvalsafarien var en unik opplevelse der vi fikk se flere forskjellige Spermhvaler var oppe og trakk luft. Veldig god informasjon. Husk å ta med godt varmt tøy. Hvalmuseet var også en flott opplevelse og kan trygt anbefales andre familier på tur.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 458psj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Whalesafari, Front Office Manager på Hvalsafari Andenes, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2018

Hei! Takk for din anmeldelsen. Vi er glad at dere fikk en god opplevelse både i utstillingen og ute i havet.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser