Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat og service!”
Anmeldelse av Arresten

Arresten
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Andenes
Prisklasse: USD 15 - USD 43
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service! Men... husk å bestille bord i forveien. Her er det fullt! Og prøv omvendt bacalao!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Indragintaliene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (250)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 251 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vært her to dager under vårt opphold på Andøya. Fint lokale i sentrum av Andenes. Variert utvalg på menyen, inkludert flere fiskeretter. Egen barnemeny. Spiste falafel den ene dagen, i wrap med salat. God rett, kunne med fordel hatt litt mer dressing og krydder, ble litt vel mye grønnsalat. Flott vegetaralternativ.
Valgte ishavsrøye den andre dagen. Fisk med sprøstekt skinn, risotto, grønnsaker og kremet ruccolasaus. Nydelig fisk. Personlig preferanse hadde vært potetstappe over risotto, men alt i alt en god rett, god saus.
Flere av de andre i selskapet skrøt av omvendt bacalao, som visstnok er restaurantens beste rett.
Anbefaler en tur innom, primært for fiskerettene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, christiansB6084JA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Verd et besøk :-). Meget smakfull burger og kyllingtoast som var flott anrettet. Topp service av Simone, en hyggelig, blid og oppmerksom ung dame. Ren og pen restaurant med sjarm og særpreg - Hit bør du dra for å spise godt.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, larsk460
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Fikk god service under besøket og stedet er et koselig sted. Maten ble servert ganske raskt og var helt ok. Burgeren var helt ok, men en i selskapet valgte fisken og dette var nok et bedre valg. Stedet kan anbefales i Andenes.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2019

hyggelig lite sted med veldig god mat til en rimelig penge. Var der til middag i november og tildligere o oktober var jeg der til en kaffe

Dato for besøk: november 2019
Takk, Willy M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arresten, så også på

 

Har du vært i Arresten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din