Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og service.”
Anmeldelse av Arresten

Arresten
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Andenes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 34
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og service.
Vi spiste sopprisotto og speket sei til forrett. Til hovedrett omvendt bacalao. Alt smakte veldig bra. Godt vinutvalg og hyggelig betjening. Man kan ikke forvente noe mer! Absolutt en plass en må besøke om man er på Andenes. Husk å bestille bord siden det ikke er en stor restaurant Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Johanoksholen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (273)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 273 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service! Men... husk å bestille bord i forveien. Her er det fullt! Og prøv omvendt bacalao!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, IndraAaS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Vært her to dager under vårt opphold på Andøya. Fint lokale i sentrum av Andenes. Variert utvalg på menyen, inkludert flere fiskeretter. Egen barnemeny. Spiste falafel den ene dagen, i wrap med salat. God rett, kunne med fordel hatt litt mer dressing og krydder, ble litt vel mye grønnsalat. Flott vegetaralternativ.
Valgte ishavsrøye den andre dagen. Fisk med sprøstekt skinn, risotto, grønnsaker og kremet ruccolasaus. Nydelig fisk. Personlig preferanse hadde vært potetstappe over risotto, men alt i alt en god rett, god saus.
Flere av de andre i selskapet skrøt av omvendt bacalao, som visstnok er restaurantens beste rett.
Anbefaler en tur innom, primært for fiskerettene.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, christiansB6084JA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Verd et besøk :-). Meget smakfull burger og kyllingtoast som var flott anrettet. Topp service av Simone, en hyggelig, blid og oppmerksom ung dame. Ren og pen restaurant med sjarm og særpreg - Hit bør du dra for å spise godt.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, larsk460
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Fikk god service under besøket og stedet er et koselig sted. Maten ble servert ganske raskt og var helt ok. Burgeren var helt ok, men en i selskapet valgte fisken og dette var nok et bedre valg. Stedet kan anbefales i Andenes.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Arresten, så også på

 

Har du vært i Arresten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.