Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Arresten

Arresten
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Andenes
Prisklasse: USD 15 - USD 43
Kjøkken: Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi var veldig heldige som fikk bord på Arresten en kveld det egentlig var fullbooket. Vi spiste omvendt bacalao og sjokoladefondant. Begge deler var veldig godt. Vinanbefalingen til bacalaoen var glimrende. Betjeningen var hyggelige og imøtekommende selv på en travel kveld.

Dato for besøk: august 2020
Takk, ini71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (252)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 252 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Har vært mange ganger på Arresten, og opplevelsen er stort sett veldig bra. Men i kveld var det litt bedre enn bra. Lokalet er nydelig som vanlig, servicen er alltid upåklagelig, og maten er god. Men i dag vil jeg fremheve risottoen som nydelig og sjokoladefondanten langt over det ordinære. I tillegg kommer en smakfull hovedrett og en god servitør. Også er det bare Andenes - nydelig vær - det kan ikke bli bedre.

Dato for besøk: august 2020
Takk, trudemariew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste både lønsj og middag her! Kanon digg BBC burger og spare ribs. God sørvis og trivelige lokaler! Anbefales varmt! Deilig dessert

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, h_konh326
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra! Nydelig middag og dessert. Noe lokalmat. Oppmerksom og flink servitrise. God servise. Kan anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kjerstiSBye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

For en restaurant med god omtale ble desverre ikke forventningene innfridd. Maten var vanlig - ikke noen stor opplevelse. Lokalene kan forbedres mht akustikk. Det ble svært støyete av høy prat , da det var gjester ved alle bordene. Vi måtte gå ut i hagen for å ta desserten. Personalet var oppmerksomme, men bør være mer å hente på serviceopplevelsen. Prisnivået var normalt, ikke billig, ikke svært dyrt. Lokalet og beliggenheten er glimrende og kan utnyttes bedre.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MaritBO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arresten, så også på

 

Har du vært i Arresten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din