Kom fra fjelltur og inn til Andenes, og var sultne. Hadde sjekket de forskjellige resturantene, og Arresten hadde fått høyest scoore.
Vi ble vennlig tatt imot, men stedet var fullt. Den hygelige servitøren sa at hun kunne ringe oss når det ble ledig, og fikk mob nr vårt.
Etter ca 20 min ble vi ringt opp, og ønsket velkommen til Arresten dersom vi ikke hadde funnet en annen plass.
10 min etter ble vi mottatt og fikk bord, og kjempebra service selv seint på kvelden.
Vi spiste fiskesuppe til forrett, som var helt nydelig. Vi fikk supergodt varmt brød, og spiste spearribs.
Det var en skikkelig stor og god porsjon mat, med helt fantastisk godt og mørt kjøtt. Vi ble skikkelig mette av maten.
Hadde gledet oss til sjokoladefondanten til dessert, men da var det ikke plass til mer mat.
Alle servitørene var veldig hyggelige, og behjelpelige og stedet gjorde matopplevelsen helt komplett.
Da vi betalte tok den superkoselige servitøren seg godt tid og snakket lenge med oss. Fortalte bakgrunnen på stedet og navnet, og svarte velvillig på alle spørsmål vi hadde.
Arresten anbefales på det sterkeste.
Vi kommer i alle fall tilbake, og fikk den beste matopplevelsen på hele rundturen vår i Lofoten og Vesterålen.