“Hyggelig kveld ☺️”
Anmeldelse av Riggen Restaurant - STENGT

Riggen Restaurant
Beskrivelse: Kos deg på Riggen Restaurant I ekte Nordnorsk miljø, ytterst på kaikanten på Andenes, tilbyr Riggen Restaurant deg et godt måltid. Lunch på dagen og à la carte på kveld, med både tradisjonelle og moderne retter. Lørdager, tilbyr vi et utmerket kakebord og søndager middagsbuffet, med ekte nordnorsk meny. Dansebar Riggen Dansebar med panoramautsikt. Fredag - lørdag med live musikk. Alle rettigheter.
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Vi spiste middag her etter å ha blitt skuffet over avlysning av spekkhugger snorkling og fikk humøret løftet av den gode maten og hyggelige servitør. Taco salaten var deilig og biffsnadderen falt i smak. Undertegnede ville som vanlige prøve noe nytt og ovnsbakt ishavsrøye var kjempegodt. Cheseburheren falt i smak hos barnet og chili buffalo wings var en smakfull forrett som kom sammen med hovedretten da. Vi var innom ved lunsj tider for å besøke museet og da var det stappfullt. Anbefaler denne resturanten 👍🏻

Dato for besøk: januar 2019
Takk, ingvild1978

Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Var invitert til en bedrifts festmiddag. Menyen var buffet. Ganske skuffende.varet frossen amerikansk blanding og koteletter. Vakumpakket og varmet poteter. Kjedelige smaker.

Men det som trekker veldig mye opp var Tom kha suppa, hjemmelaget og veldig god. Håper de kan lsge enda mer hjemmelaget Thai mat. Og heller droppe kjedelig "norsk" ferdigmat.

Dato for besøk: august 2018
Takk, anettee193
Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Var å spiste søndagsmiddag der sammen med min samboer, våre barn og min samboers familie. Det var middagsbuffét og jeg hadde hørt mye om den gode maten. Men jeg var ikke imponert. Riggen kaller seg tross alt en restaurant, men kvaliteten på maten minnet mer om en middels veikro. Skinkestek som ikke virket fristende u det hele tatt. Det salte lammekjøttet var godt på smak, men det var veldig mye brusk og ben i det. Potetene var i tillegg relativt vasne. Jeg har spist verre mat, men dette var en nedtur. Og for ikke å glemme deb såkalte dessertbufféten. Den var en vits... Noen få tallerkner med ferdig sjokoladepudding eller gelé og noen stykker med ferdigkake, sikkert fra Delicato. Dette var en stor skuffelse fra ende til annen... Hadde forventet mer fra et etablissement som har en slik fantastisk utsikt og beliggenhet og et slikt enormt potensiale. Et lyspunkt i deres ellers så trasige servering, er pizzaen deres. Den er faktisk veldig god. Min favoritt er den med bacon.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, TheJanni
Anmeldt 12. september 2017

Festen for min bror og svigerinne som fylte 70 år ble feiret på Riggen 5. august. Vi var vel 40 gjester til sammen og hadde en fantastisk koselig kveld med god mat og drikke.
Kongekrabbe til forrett, indrefilet av rein og krumkake med multekrem til dessert. Maten var utsøkt god, hyggelig personale som serverte. Det var også innleid en trubadur så jeg må si vi koste oss alle sammen. Restauranten har fin utsikt over sjøen og fyrtårnet.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Unn Claris B
Anmeldt 7. juli 2017

Etter at vi kom i land etter hvalsafari gikk vi innom Riggen Restaurant som ligger i samme bygg. Vi spiste en middagbuffet som smakte fortreffelig. Etter middag var det dessert og kaffe.
Alle mann gikk stappmett der ifra.
Anbefales.

Dato for besøk: juli 2017