Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott opplevelse, anbefales!

Svært fornøyd med vår kaptein fra Nederland og guide fra Frankrike. Fortalte mye om hvalene... les mer

Anmeldt 31. juli 2020
rekav2015
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Behagelig og profesjonell safaritur

Med Martin som skipper og guide fikk vi en flott opplevelse. Hvalen var ute og beitet så det ville... les mer

Anmeldt 14. juli 2020
Johanoksholen
,
Saint-Andre-de-la-Roche, Frankrike
via mobile enheter
Les alle 200 anmeldelsene
  
Anmeldelser (200)
Filtrer anmeldelser
200 resultater
Vurdering fra reisende
138
28
9
10
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
138
28
9
10
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 200 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi ringte SEA safari noen dager før og hørte om det var verdt turen fra Svolvær til dem for og dra på hval safari, det var det i følge hun jeg snakket med. Det er flere firma som tilbyr det samme, men hun jeg snakket med mente fks at Arctic whale tours ikke var like bra fordi de dro Ut med en katamaran og så i følge henne det samme som dem men brukte lengre tid. vi dro ut kl 17. Kjørte time halvannen, så så vidt en hval og kjørte det samme hjem igjen. Ingen informasjon underveis, hvor lenge man skulle kjøre eller hvordan turen hadde vært når man kom frem. Anbefaler absolutt ikke dette firma.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Kaja198812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Med Martin som skipper og guide fikk vi en flott opplevelse. Hvalen var ute og beitet så det ville tatt veldig mange timer, så vi fulgte hans råd og ble med på lundefugl og havørn safari. Fascinerende tur i nydelige omgivelser.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Johanoksholen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019

På hjemmesiden står det kr 1800, men ble krevd for kr 1850 da vi skulle betale. På hjemmesiden står det også at når safarien var ferdig skulle vi få varm suppe, kaffe og te, dette så vi ingenting til. Opplevde safarien som stressende da safarien dreide seg mere om å hoppe i vannet og opp i båten igjen i full fart, enn å ligge i vannet og snorkel og se etter hval/spekkhoggere. De hadde ingen stige el annet som en kunne bruke når en skulle opp i ribben igjen, noe som gjorde at guiden og båtfører måtte dra meg opp i ribben, noe som ikke var noe særlig stas. Dette var absolutt ikke verd kr 1850

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, LisbethB200
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2019

Denne gangen ville jeg ta en tur med Ribb båtene på Hvalsafari. Dette er noen små Ribb båter som gikk ganske fort utover havet til hvalene. Før vi dro ut med båten fikk vi informasjon om hvalene samt sikkerheten om bord i båte, Vi fikk noen tykke og varme kjeledresser som var veldig behagelige å ha på seg siden det blei litt kaldt siden båten kjørte fort. Vi fikk se mye hval og fikk ma nge bra bilder

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Willy M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019

Vi hadde booket turen som gikk kl. 17 og møtte opp kl. 16.30 som vi skulle. Turen som hadde gått før oss hadde vært ute i i 3 ,5 timer og vi kom derfor litt forsinket i gang. Det ble ikke noe tid til informasjon om hvalene i forkant, og vi gikk rett i båten etter å ha fått utlevert drakt og flytevest. Selve båtturen var fin, og det var veldig gøy og behagelig å sitte på i Rib båten!

Etter ca, en og en halv time så vi en hval som vi kjørte bort til, den var allikevel et stykke unna, og man så den ikke veldig godt. Etter at den var gått under vann igjen dro vi tilbake. I følge informasjonen på nettsiden skulle vi få suppe når vi kom tilbake, men vi fikk beskjed om at det ikke gjaldt ettermiddagsturen, kun de andre turene. Det kommer ikke fram på nettsidene, og hadde vi visst det hadde vi spist mer før vi dro ut.

Jeg skjønnet at de ikke kan garantere for hva man får se på havet, og at man ikke kan kjøre så tett innpå hvalene. Gruppen før oss hadde sett både hval og spekkhoggere, og vi kunne antagelig kommet nærmere innpå spekkhoggerene enn på hvalen, dersom vi hadde sett de. Jeg syns at starten og avslutningen på turen skulle vært bedre, med en infodel først og suppe etterpå (som det står på nettsidene at det skulle være). Jeg syns også at turen var litt overpriset. Vi så kun en hval, på et stykke avstand i noen minutter, og det var det.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Rosel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser