Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kval safari

Godt forberedt tur. Lang tur ut for å finne kval ( (hele 45 min men det er sommer) Vi fant en flott... les mer

Anmeldt 28. juli 2020
kjerstiSBye
,
Egersund, Norge
via mobile enheter
Behagelig og profesjonell safaritur

Med Martin som skipper og guide fikk vi en flott opplevelse. Hvalen var ute og beitet så det ville... les mer

Anmeldt 14. juli 2020
Johanoksholen
,
Saint-Andre-de-la-Roche, Frankrike
via mobile enheter
Les alle 200 anmeldelsene
  
Anmeldelser (200)
Filtrer anmeldelser
200 resultater
Vurdering fra reisende
138
28
9
10
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
138
28
9
10
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 200 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Godt forberedt tur. Lang tur ut for å finne kval ( (hele 45 min men det er sommer) Vi fant en flott flokk med spekkhoggere. Spennende og interessant! Genuint interesserte og dyktige guider. Kan anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, kjerstiSBye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi ringte SEA safari noen dager før og hørte om det var verdt turen fra Svolvær til dem for og dra på hval safari, det var det i følge hun jeg snakket med. Det er flere firma som tilbyr det samme, men hun jeg snakket med mente fks at Arctic whale tours ikke var like bra fordi de dro Ut med en katamaran og så i følge henne det samme som dem men brukte lengre tid. vi dro ut kl 17. Kjørte time halvannen, så så vidt en hval og kjørte det samme hjem igjen. Ingen informasjon underveis, hvor lenge man skulle kjøre eller hvordan turen hadde vært når man kom frem. Anbefaler absolutt ikke dette firma.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Kaja198812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Med Martin som skipper og guide fikk vi en flott opplevelse. Hvalen var ute og beitet så det ville tatt veldig mange timer, så vi fulgte hans råd og ble med på lundefugl og havørn safari. Fascinerende tur i nydelige omgivelser.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Johanoksholen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019

På hjemmesiden står det kr 1800, men ble krevd for kr 1850 da vi skulle betale. På hjemmesiden står det også at når safarien var ferdig skulle vi få varm suppe, kaffe og te, dette så vi ingenting til. Opplevde safarien som stressende da safarien dreide seg mere om å hoppe i vannet og opp i båten igjen i full fart, enn å ligge i vannet og snorkel og se etter hval/spekkhoggere. De hadde ingen stige el annet som en kunne bruke når en skulle opp i ribben igjen, noe som gjorde at guiden og båtfører måtte dra meg opp i ribben, noe som ikke var noe særlig stas. Dette var absolutt ikke verd kr 1850

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, LisbethB200
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2019

Denne gangen ville jeg ta en tur med Ribb båtene på Hvalsafari. Dette er noen små Ribb båter som gikk ganske fort utover havet til hvalene. Før vi dro ut med båten fikk vi informasjon om hvalene samt sikkerheten om bord i båte, Vi fikk noen tykke og varme kjeledresser som var veldig behagelige å ha på seg siden det blei litt kaldt siden båten kjørte fort. Vi fikk se mye hval og fikk ma nge bra bilder

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Willy M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser