Ingen i resepsjonen da vi kom dit med vår bobil. Fikk beskjed av andre campere at det var bare å finne seg en plass for det var ingen som kom i resepsjonen før klokka 19. Vi var der klokka 15.
Bobiler og campingvogner stod tett i tett, tydelig at der var ingen 4 meters regel. Ingen stod heller i en retning som var lett å evakuere i om det skulle bli brann.
Da det endelig komm noen i resepsjonen og vi spurte etter om det var ledig el-plasser, fikk vi til svar at hvis alle kontakter var opptatt så var det ikke ledig el. Spurte om de hadde kontroll hvem som hadde strøm eller ikke. Noe de ikke hadde. Spurte også om de hadde kontroll på hvem som betalte eller ikke ikke. Det kunne de ikke svare på, fikk en skulder trekking til svar.
Vi hadde funnet oss en plass slik at vi stod med avstand til neste bobil, men det gikk ikke lange tiden før det kom en bobil og stilte seg 2 meter fra oss med dør åpningen mot vår åpning. Så å ta ut bord og stoler kunne vi bare glemme for da satt vi nesten opp i deres plass.
Kjøkkenet var et forferdelig sted. Gammel muggel rund vask og kjøkkenbenk, samt at det luktet surt. Komfyren så heller ikke ut, der ville jeg ikke ha laget mat. Oppholdsrommet luktet det sur fisk. Så ingen som vasket der mens vi var der, vi var der i 3 dager.
Å gå ta seg et dusj det var en stor skuffelse, et lite rom hvor du ikke kunne henge klær i fra deg, kun en dusj. De skulle hakr 20,00 for en dusj. Skulle du vaske deg så stod du i et rom som det kun var en dør rett ut. Slik at du var til skue for alle som åpnet døren for å gå ut eller inn.
Det var også kun et toalett for damer. Ifølge min mann var det ikke bedre på herre siden.
Jeg har reist både i inn og utland i mange år, men dette er den værste campingen jeg har vært på.