TMA
2,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2020via mobile enheter
Flere måter å betale på
    Exterior
    Sea Cabin, Lankanholmen
    Intetsägande yttre, men invändig toppklass.
    It was heavy raining at Senja, we were trying to find a place to sleep, but all the hotels, hostels and camping cabins were booked. We were too late to find a place for accommodation. Thanks to God, someone has cancelled his/her reservation right before we arrived at to this fishers village, we god the room for around 150€ a night, slept a night, and early morning walking and wondering in the village, hiking a bit, then found helicopter landing spot, sun comes up, the scenery was so beautiful.
    One of the sceneries on a 30 minute walk from the hotel
      Senja Fjordcamp
- 5 moderne hytter, 2 soverom à 2 senger. Fullt utstyrt kjøkken
- 10 bobil/vogn plasser med strøm og vann
- gjestebrygge
- Servicebygg med separat dusj og WC, kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel
- Restaraunt, frokost, lunsj og middag.  Vi benytter lokale råvarer så langt det er mulig.  Hvitfisk og laks fra Wilsgård i Torsken
        Se flere hoteller i Andenes
        Anmeldt 30. juli 2020

Denne campingplassen har ingen begrensning for antall overnattende, stapp så mange du kan inn på en gressplen med nærliggende flott strand. Ikke minst fantastiske solnedganger på oppholdsdager.

Husk at det eneste du betaler for er beliggenhet, ingenting annet!!..
        Så liker du kaldt vann for 10 kr per dusj og lange dokøer i tillegg til god utsikt dersom du er heldig og vinner en av teltplassene på toppen mot stranden. Da er dette plassen for deg.

Anbefales på ingen måte for noen andre enn evt campingvogner og bobiler som har egne toalett fasiliteter og noen har egen dusj også.

Eieren av plassen tenker kun profitt i egen lomme, jeg ser ingen oppgraderinger i det hele tatt.

Senvinteren 2020 kom Korona (SARS Covid-19), hvor er smitteverntiltakene på denne plassen?
        Jeg ser ikke en eneste enhet med håndsprit, og renholdet er heller dårlig.
        Samtidig er det samlet langt over 50 stk som deler på til sammen fire, fire toaletter som er delt 2 til damer og 2 til menn.

Varsko, her må kommuneoverlegen sette ned foten og eieren av plassen må brette opp ermene. Dette går ikke i 2020.

Takk, gislev2018
        Anmeldt 20. juli 2018

Plasseringen:
        Vi var så heldige å få med oss en av de flotteste nettene på lange tider. Vakker midnattssol gjorde sterkt inntrykk på oss og på folk fra Sverige, Finland, Østerrike, Tyskland, Nederland, Sveits og Italia.
        Mottagelse og tildeling av plass:
        Det tok noen timer fra vi ankom og til det var betjent resepsjon. Litt kjelkete å finne seg til rette, og å finne strøm til bobilen. To herretoaletter er for lite for en såpass stor plass.
        Det var flaut å registrere at kun den ene av to flaggstenger var i bruk, og det med en slitt norsk vimpel på toppen. Det så sjuskete ut.
        Her er en del forbedringspotensialer, som kan tas fatt i uten store kostnader. Det fotjener en så flott beliggende campingplass på en av Norges flotteste øyer!

Romtips: Dette er en campingplass uten rom/hytter til leie.
        Dato for oppholdet: juli 2018
        Takk, Kornheide
        Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Ok for en natt overnatting. Vi fikk stå ganske alene med bobilen i utkanten og med tilgang til strøm. Utsikten mot havet og fjellene er nydelig. Litt slitt/ gamle toaletter. Manglet dopapir så greit å ta med selv.

Dato for oppholdet: juli 2018
        Takk, Ingrid N
        Anmeldt 24. august 2017 via mobile enheter

Vi er et par, reisende med bobil. Besøkte Andenes camping på tur sørover mot Lofoten.
        Lokalisasjon er fin, plassen er omgitt av vakker natur rett ved stranda.
        Resepsjon var åpen når vi ankom med kveldsferga fra Gryllefjord.
        Resepsjonist var hyggelig med hun fikk ikke betalingsterminal til å fungere, heldigvis hadde vi kontanter med. Pris på strømplassen var 220 Nok, dette inkluderer ikke dusjen som koster 10 NOK/ 5 minutter. Dusjpris kunne godt inkluderes i grunnbetaling, øke heller det litt. Vi fikk kun papirlapp med plassnummer , dette skulle festes i frontruta men er i praksis veldig vanskelig pga størrelse og material. Bedre løsning hadde vært laminert kort med plassnummer som kan festes i vindusvisker ute.
        Dametoalett og dusj var ren , det er. 2 dusj og 2 toaletter, kan bli kø ved høysesong . Dør til dusj bar preg av betydelig fuktskade . Det var ingen påkledningsrom, kun et par gamle stoler utenfor dusjene.
        Det er plass å tømme toalett, slangen ved tømmeplass er for kort.

Dato for oppholdet: august 2017
        Takk, Tarja S
        Anmeldt 28. juni 2017

Ingen i resepsjonen da vi kom dit med vår bobil. Fikk beskjed av andre campere at det var bare å finne seg en plass for det var ingen som kom i resepsjonen før klokka 19. Vi var der klokka 15.
        Bobiler og campingvogner stod tett i tett, tydelig at der var ingen 4 meters regel. Ingen stod heller i en retning som var lett å evakuere i om det skulle bli brann.
        Da det endelig komm noen i resepsjonen og vi spurte etter om det var ledig el-plasser, fikk vi til svar at hvis alle kontakter var opptatt så var det ikke ledig el. Spurte om de hadde kontroll hvem som hadde strøm eller ikke. Noe de ikke hadde. Spurte også om de hadde kontroll på hvem som betalte eller ikke ikke. Det kunne de ikke svare på, fikk en skulder trekking til svar.
        Vi hadde funnet oss en plass slik at vi stod med avstand til neste bobil, men det gikk ikke lange tiden før det kom en bobil og stilte seg 2 meter fra oss med dør åpningen mot vår åpning. Så å ta ut bord og stoler kunne vi bare glemme for da satt vi nesten opp i deres plass.
        Kjøkkenet var et forferdelig sted. Gammel muggel rund vask og kjøkkenbenk, samt at det luktet surt. Komfyren så heller ikke ut, der ville jeg ikke ha laget mat. Oppholdsrommet luktet det sur fisk. Så ingen som vasket der mens vi var der, vi var der i 3 dager.
        Å gå ta seg et dusj det var en stor skuffelse, et lite rom hvor du ikke kunne henge klær i fra deg, kun en dusj. De skulle hakr 20,00 for en dusj. Skulle du vaske deg så stod du i et rom som det kun var en dør rett ut. Slik at du var til skue for alle som åpnet døren for å gå ut eller inn.
        Det var også kun et toalett for damer. Ifølge min mann var det ikke bedre på herre siden.
        Jeg har reist både i inn og utland i mange år, men dette er den værste campingen jeg har vært på.

Dato for oppholdet: juni 2017
        Takk, brtogkrt