Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales ”
Anmeldelse av Restaurant Lysthuset

Restaurant Lysthuset
Vurdert som nr. 2 av 8 Restauranter i Andenes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Spiste middag med familien og ble vel tatt i mot i en hyggelig restaurant dog uten så mange kunder. Lasagnen var smakfull men kunne vært varmere. Undertegnede valgte tørrfisk suppe som er noe mot normalt for meg men den smakte ypperlig og skal spises igjen. Servicen var bra og servitrisen veldig hyggelig.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, ingvild1978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (151)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 151 anmeldelser

Anmeldt 24. oktober 2018

Maten der er kjempe god og servitørene er også veldig hyggelige. Rennholdet der er også på topp både på toalettet og inne på restauranten. Det er også veldig fint inne i selve restauranten. Denne anbefales til både små og store, og alle blir godt tatt imot der. Søndager er det buffet, og der er det mye godt, men det kan være litt lite smak i steken. Det var det ihvertfall når jeg var der, men ellers så var det andre bra der.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, David_Kar02
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Når man kommer inn døra får ma følrlsen av nok et gatekjøkken, bare litt finere. Men lenger inn ser man at dette er noe mer enn et gatekjøkken. Fin nord norsk atmosfære, men en meny for en hver. Alt fra pølser til hval. Anbefales!

Pizzaen deres er også veldig god. Min favoritt er hawaii.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, anettee193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Vi besøkte restauranten to ganger. Lysthuset har spesialisert seg på godt hjemmkjøkken med tradisjonelle retter. Store retter. Ingen fancy restaurant - men kjempegod mat og topp service til greie priser. Anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Cosmopolitan429619
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Fire stykker som bestilte fire forskjellige måltider. Alle var meget fornøyd og fikk nydelig mat. Vi spiste fisk og hvalbiff. Nydelig sjokoladefondant og vaniljeis til dessert Ansatte var var hyggelige og var med på å gi besøket en god opplevelse. Restauranten er i et gammelt hus og har maritim innredning som passer til konseptet. Hvite duker på bordet..

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 498catrinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Lysthuset, så også på

 

Har du vært i Restaurant Lysthuset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din