Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Artig for store og små!( i dette tilfellet store som slipper ut barnet i seg)

For meg som har en far som kommer fra Andenes og har vært der x antall ganger i barndommen, så var... les mer

Anmeldt 1. september 2021
tovebrelum
,
Bodø, Norge
via mobile enheter
Nordlys

Eitt rom med utstilling og informasjon. Audio-guide kan vera OK. Dei har 2 ulike filmar, eine 3D... les mer

Anmeldt 10. august 2021
Trehar
,
Bergen, Norge
Les alle 104 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (104)
Filtrer anmeldelser
104 resultater
Vurdering fra reisende
47
25
19
10
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
47
25
19
10
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 104 anmeldelser
Anmeldt 1. september 2021 via mobile enheter

For meg som har en far som kommer fra Andenes og har vært der x antall ganger i barndommen, så var det veldig gøy å få ta mer del i romfarten på Andøya. Skulle ønsket dette fantes når jeg var yngre å! Vi var et par i 20-årene og vi valgte billetten som også hadde med reisen til mars. Vi storkoste oss samtidig som vi lærte mye nytt. En gang håper vi å kunne å ta med fremtidige barn hit(mye fordi vi også er barnslig og gjerne gjør dette igjen). Det eneste som trekker ned er at noen ting ikke var der, trur det er litt preget av corona, escape room var noe vi så veldig fram til men ved ankomst fikk vi vite at det ikke var i drift, noe det ikke var informert om på hjemmesiden.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, tovebrelum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2021

Eitt rom med utstilling og informasjon. Audio-guide kan vera OK. Dei har 2 ulike filmar, eine 3D. Me nytta ikkje tilbodet om reise til Mars. Bra med parkeringsplassar og flott natur rund anlegget. Hyggeleg betjening.

Dato for opplevelse: juni 2021
2  Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2021

Jeg er ikke noe spesielt interessert i romfart, men jeg syntes presentasjonen var veldig bra, -både filmene var av meget høy kvalitet og veldig interessant å lese om norske forskere. Dessuten ble jeg kjempeimponert over hvordan senteret var så interaktivt for barn og ungdom, så dette er et sted som jeg skulle ønske hadde vært her sist vi besøkte Andenes på familieferie for 12 år siden!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. januar 2021

Passer for alle aldere. De gjør det interessant men samtidig lærerikt. Fine lokaler. Apsolutt hvert turen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, miaf2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Var her med mine to gutter på 4 og 8. Marsoppdraget var superspennende, og selv om det var for komplisert for 4-åringen, kunne han bidra og føle seg som en del av laget. For øvrig masse spennende å gjøre på senteret. Veldig gøy med den interaktive klatreveggen. Personale som tok eksepsjonelt godt vare på oss og ga oss det lille ekstra. Her har vi lyst å tilbake til!

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Mariadyreborg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser