Booking.com
Vio.com
Etrip
StayForLong
Anmeldt 15. august 2019

Som jeg nettopp skrev på BesteBakkens fb-side; dette er et sted som tilfredsstiller alle sanser. Jeg har vært her 7-8 ganger, men nå er det 12 år siden sist. Et hjertlig gjensyn med et unikt sted som gir ro i sjelen. Topp mat, rom, service og beliggenhet.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Marianneloeken
Anmeldt 2. august 2019

Tilbrakte en natt på Bestebakken i juli, og for et fint besøk det var! Superhyggelige og gjestfrie verter, som serverte en nydelig 3-retters middag med lokale matvarer og vin som stod ypperlig til maten. Rommet var nydelig, med en deilig følelse av luksus. Dette idylliske og vakre stedet er perfekt for avslapping, og jeg kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Lisesolem
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi trengte overnatting for en natt og fikk et nydelig rom med vårt eget bad litt ute i gangen. Inkludert til fri bruk var såper og kremer vertinnen lager selv, og så kunne vi kjøpe med oss fra sortimentet når vi dro. Vi bestilte middag og fikk dagens treretters, nydelig mat med mange lokale råvarer. Det ble dekket to langbord og alle gjestene satt sammen. Vertinnen gjorde alt for at vi skulle føle oss velkommen. Til frokost dagen etter fikk vi smake tradisjonell norsk mat med et rikt utvalg syltetøy og geleer produsert lokalt. Disse kunne man også kjøpe ved utsjekk. På vei ut fikk vi mange gode råd og tips til severdigheter og aktiviteter i området. En overnatting her anbefales på det varmeste.

Takk, 357astridv
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Etter en uke på veien fra Rissa via Trondheim og Lom ente vi opp her. Fantastisk sted, hage og hus var kjempekoselig og maten fantastiskVertskapet gav oppholdet det lille ekstra, utrolig hyggelige og oppmerksomme. Med langbord under middagen var ulike nasjoner presentert og vi koste oss stort. Alt i alt et fantastisk opphold

Takk, 256kristinh
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

20 minutter fra Sogndal, i Hafslo ligger dette fantastiske overnattingsstedet, som tidligere har vært en storgård i familie-eie. Nydelige rom, både i hovedhus og i total-ombygd låve. Personlig service og svært god mat. Kortreiste råvarer fra egen hage, stor vinkjeller!
Dette kan virkelig anbefales! I litt over middels prisklasse, men verdt hver eneste krone.

Takk, Offisersbladet