Karoline F
      Oppvarmet basseng
      3.2 km fra BesteBakken
      Se flere hoteller i Hafslo
      Anmeldt 5. august 2023

Et usedvanlig fantastisk hotell. Maten er himmelsk og hotellets ansatte er svært hyggelige. Hotellet har en egen sjarm jeg aldri har opplevd noe annet sted. Du blir kjent med de andre gjestene fra hele verden og middagen er bare så sosial og spennende. Bare lokal hjemmelaget mat.

Dato for oppholdet: juli 2023
      Takk, Tour63038410427
      Anmeldt 1. juni 2023

En helt spesiell og unik plass .Nydelig mat,hyggelig og imøtekommende vertskap,delikate rom og flott beliggenhet.I tunet dyrkes et utall urter og planter som brukes i maten.
      Et mer hjemmekoselig hotell kan man ikke tenke seg.BesteBakken bare MÅ oppleves.

Dato for oppholdet: mai 2023
      Takk, Randi M
      Anmeldt 18. februar 2023 via mobile enheter

Fantastisk sted selv på mørkeste vinteren Vi ble motatt av et hyggelig vertskap som kjørte oss til døren på glattisenKveldens middag var i stjerneklasse og vertinnens kunnskap om mat imponerte oss

Jon Kjetil og Marit Gram

Dato for oppholdet: februar 2023
      Takk, j0nkjetilg
      Anmeldt 19. august 2022

Vertinnen var stresset og klagde til oss at hun hadde for mye å gjøre.
      Rommene hadde ikke mulighet til å lage seg kaffe/te.
      Vi ble sittende sammen med engelsktalende gjester. Hun gikk igjennom menyen kun på engelsk. Dette gjentok seg også ved frokosten dagen etter. Det virket som de andre gjestene var mye viktigere enn vi norske ved dette bordet. Vi ble overhodet ikke tatt hensyn til.
      Frokosten var elendig. Et så dyrt hotell burde hatt en frokostbuffe. Vi måtte komme til et spesielt tidspunkt til frokost. Det ble servert ulike retter etter hverandre, kunne hoppe over en rett, men måtte da vente til neste kom. Rettene var f.eks brødskive med et tynt lag bringebærsyltetøy, brunost, norwegia, lamapølse (salami). Det hele tok vel en time. Unødvendig lang tid når de fleste skal ut på tur.
      Anbefales ikke

Dato for oppholdet: august 2022
      1  Takk, 419annkristin
      Anmeldt 16. mai 2022

En fantastisk opplevelse på et intimt og flott sted. Flott beliggenhet, utsikt. Nydelige rom (VIP) Veldig hyggelig vertskap og nydelig mat. Et sted med skjel og særpreg. Flott utgangspunkt for opplevelser i Sogn. Anbefales!!
      Vi kommer igjen!!

Dato for oppholdet: mai 2022