“Veldig koselig området og”
Anmeldelse av BesteBakken

BesteBakken
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Hafslo
Beskrivelse: BesteBakken serverer kortreist mat – de fleste råvarene håndplukkes lokalt eller hentes fra egen hage. Vi har utviklet og satt sammen en rekke produkter og retter som er sunn og god mat – og ei sanseleg oppleving. Spisestuene ligger i den godt bevarte gamlestova som er fra 1910. Her kan vi dekke til 32 gjester. For større lag kan møterommene tas i bruk for ytterligere 20 gjester. Vår matfilosofi - Kortreist mat Bruke råvarer som blir spesielt velutviklet i stedets jord, luft og vann. Fremheve råvarenes spesielle smak, renhet, friskhet og kultur. Tradisjonelle råvarer brukes på nye og spennende måter. Smaksopplevelsen skal stimulere helse, sunnhet og velvære. Kunnskap om råvarene og rettene skal formidles til våre kunder.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koselig området og hus. Ble en del surr med maten og litt forskjellig, men fikk løst det meste til slutt. Hyggelige og søte ansatte

Takk, vildemlw

Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Vi fekk nydeleg mat med gode vinar til. I lag med god service, atmosfære og dei nydelege omgivnadane er dette ein plass vi vil tilbake til. For oss var dette ein heilt spesiell kveld som vi vil hugsa lenge. På neste tur bestiller vi og overnatting i BesteBakken.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, solveigy2016
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk opphold i makeløse omgivelser.
Koselig vertskap og kjempegod mat.
Fantastiske rom, med knallgode senger.

1  Takk, Terje J
Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Vennlig vertskap, kreativ kokk, mesterlig mat. Spennende bruk av lokale vekster. Anbefaler den smaksrike urtesuppen.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, hogsan
Anmeldt 30. juli 2016 via mobile enheter

Dette er stedet for alle som ønsker et lite opphold i paradiset. Rommene er vakre og utstyrt med de mest bekvemme senger en kan ønske seg. Hele hotellet er et lite kunstgalleri og det er en vakker hage rundt husene. Maten er nydelig og vertskapet sørger for god atmosfære rundt måltidene. Her er det bare å senke skuldrene og nyte.

Dato for besøk: juli 2016
1  Takk, elisabeth u

Reisende som så på BesteBakken, så også på

Har du vært i BesteBakken? Del dine erfaringer!