Anmeldt 30. august 2019

Tradisjonsrikt familiehotell med 3. og 4. generasjon i aktiv tjeneste. Ligger idyllisk til nær Hafslovatnet. Hotell med blanding av gammelt og nytt interiør. Super mat både til middag og frokost. Hyggelig og personlig service.

Romtips: Be om rom med utsikt mot Hafslovatnet.
Dato for oppholdet: august 2019
Takk, fredrikunnar2018
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi ble over en natt midt i turistsesongen. Vi ble godt mottatt av eierne, og rommet vårt var rent og fint med gode senger. Hotellet har et herlig uteområde med mange bord, så man fint kan sitte litt for seg selv. Eierne tilrettela så vi kunne sitte ute (med hund) og spise middag. Rause porsjoner og god, hjemmelaget mat! Fra hotellet er det en liten spasertur ned til vannet, hvor det går an å bade.

Alt i alt er vi godt fornøyde med overnattingen - det eneste lille minuset er at det kun var én norsk TV-kanal, men det er kanskje ikke så rart når tyskere antakeligvis utgjør brorparten av overnattingene i sesongen.

Tommel opp!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, 504marith
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Dette er et hotel som alle bør styre unna. Rommene var gamle og slitte. Veldig lytt mellom rommene. Av 5 tv kanaler var 4 på tysk. Overnattingen står ikke i stil til det overprisede oppholdet.
Maten var instutisjonspreget. Elendig frokost med lite utvalg.

Dato for oppholdet: august 2018
1  Takk, Monica K
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Et hyggelig familieeid hotel. Var på gjennomreise og ankom på kvelden. Hotellet ligger 2 km fra hovedvei men god anvisning fra hovedvei til hotellet. Ble møtt av eiern og trivelig opphold. Fikk mulighet for middag kl 21.15 Det var fin service. Dog syns vi det var dyrt for en hverdagslig middag.
Hotellrom var fint. Rent og god service forøvrig. Et hotell som kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Lillian T
Anmeldt 23. mai 2017 via mobile enheter

Overnattet en natt i forbindelse med Lerum cup. Hotellet ligger i vakre omgivelser, og med turløyper i umiddelbar nærhet for oss som liker å gå i naturen. Flott hage på baksiden av hotellet, god parkering foran. Hyggelig betjening. Rommene var gode og komfortable. Vi spiste middag på hotellet, og maten kom i rause porsjoner og smakte veldig godt. Frokosten ble servert ekstra tidlig, da vi måtte reise tidlig om morgenen. Kan absolutt anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, Hine60