arst62
0.4 km fra Eikum Hotell
0.3 km fra Eikum Hotell
Se flere hoteller i Hafslo
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to vaksine og eit barn på 11 år og hund. Meget fornøyde med sørvis under oppholdet. God mat (middag og frukost) Hyggelig personale. Retro stil på interiør, med flotte møbler og bilete. Sjarmerende hotell som vi vil anbefale.

Takk, atlereidars
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

I blant må man innom ukjente steder og ikke minst hoteller i retroklassen fra 60-70 tallet.
Vi har reist mye i Norge, men trodde sånne plasser ikke fantes mere. Eikum Hotell drives nå i 4. generasjon 👍. Bare det er erverdig og på en plass ikke mange vet om (Hafslo).
Her ble det servert selvsagt frokost, dagens middag hhv. kalvestek (1. dag), røkt svinekam (2. dag) begge med garintyr og med desserter - hver dag (panna cotta el bringebær).
Selvom man vet dagens meny blir man høytidelig plassert til forhåndsbestilt bord av d.e. , deretter fortalt dagens meny ved bordet.
Maten blir servert på tallerken, etterfulgt av desserten. Kaffe kan inntas ved bordet eller i baren eller i en av salongene.

Her er det ikke noe kjas og mas, nøkkelkort finnes nok, men begrenset antall og t.o.m. telefon med 10-tallstastatur. Må vel si at det trådløse nettverket burde få litt mere fart 😉
Området Eikum (Hafslo) er ikke nordens navle, men et sted å være innom til ettertanke.
Alt er jo ikke bare Thon, Stordalen Radison Blue ol.
Lenge leve slike plasser og hotell så lenge de kan stå imot.

Takk, WikiCork
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

God atmosfære, profesjonell og personlig service. God mat! Pluss for gode senger. Rent og koselig. Nydelig hage. Flott utgangspunkt for turer til Breheimen. Vi var tre par på tur og ble veldig positivt overrasket.

Takk, Seiren
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, serviceinnstilt og hyggelig personale. Fine og rene rom. Historiske møbler, interiør og gjenstander, og et flott billedgalleri på veggene som forteller om hotellets historie. 100 års virksomhet. Gratulerer😊

1  Takk, hegek668
Anmeldt 3. juli 2020

Har benyttet dette hotellet flere ganger, trivelig plass som aldri svikter. Maten er alltid på topp, og de har klart å beholde miljøet som familiehotell, selv med oppgradering av rommene og nytt heisbygg. Hageanlegger er en idyllisk plass for avslapping eller sammenkomster. En plass som absolutt kan anbefales! Vertskapet har alltid tid til en prat, og kjenner Sogn ut og inn og kan gi mange gode tips til turer og opplevelser.

Dato for oppholdet: mai 2020
Takk, 128bj_rnk