Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eide gard i Skjolden - gårdsferie”
Anmeldelse av Eide Gard Café

Eide Gard Café
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Skjolden
Prisklasse: USD 120 - USD 250
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Vi bodde tre netter på Eide gard i aug. 2020 - og kan bare si at stedet på alle måter er HELT TOPP! Vertskapet, servicen, den nyyydelige maten, de sjarmerende innrettede soverom og oppholdsrommene med TV, utsikten, roen - alt som skal til for en vellykket ferie!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 154jyttet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 20 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2019

Kjempekoselig kafé i Skjolden med hyggelig stab i sjarmerende lokaler. Absolutt verdt et besøk. Eneste minuset er at de ikke hadde vegetarmat på menyen, men laksen var god. Anbefaler den lokale eplemosten.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Beandsee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019

Nydelig, hjemmelaget mat! Rause porsjoner. Ligger solrikt og høyt oppe, med fin utsikt over fjorden. Vi bestilte bord, og det anbefales. Det ble fort fullt på terrassen ute. Vi spiste kjøttkaker, lettsaltet torsk, iskrem og suksessterte. Nam:)

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Skogmus68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat, drikke og vertskap! God oppfølging under hele oppholdet. Anbefaler alle å ta turen hit

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Anders J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2017

Her fekk vi god heimelaga mat - og super service! Utvidelsen av kafeen har gjort dette til ein veldig flott stad - og alt er i ein fin historisk stil. Stor terrasse for uteservering, med flott utsikt over bygda og fjorden.

Kombinasjonen av god mat, historiske lokaler og super service gjer dette til eit super valg for alle som vil ha noko ekstra og ikkje berre standard "kafe-langs-vegen-mat".

Vi var fire vaksne og ein liten - og maten fall i god smak for alle, og ekstra kjekt at det er barneporsjon av skikkeleg mat og ikkje som så ofte ellers "pølse og pomme frittes"

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ArveAnd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eide Gard Café, så også på

Marifjøra, Sogn og Fjordane
 

Har du vært i Eide Gard Café? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din