Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (57)
Filtrer anmeldelser
57 resultater
Vurdering fra reisende
22
26
5
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
22
26
5
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 57 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Lå en natt på vandrehjem-delen. Bygget og rommet var slitt, men helt ok. Greit renhold og enkel frokost. Prisen var kanskje litt i overkant av hva man fikk. Men hyggelig vertskap og kro. Sentralt hvis man skal kjøre over Tindevegen eller over Sognefjellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ToreA23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Lå to netter her i telt, pent sted med veldig hyggelig betjening. Sanitæranlegg er rent og pent og Her får man ordentlig hjemmelaget middag, hjortekarbonadene var fantastiske! Campingen ligger perfekt i forhold til turer i Jotunheimen med utgangspunkt fra Turtagrø og betjeningen har mye kunnskap om fjellturer i området. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 425anjas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig campingplass i flott vestlandsnatur. Fine plasser for bobil med strøm. Kro i tilknytning til campingen som serverer mat som faktisk fortjener betegnelsen hjemmelaget. Godt utgangspunkt for å gå til Wittgensteins hytte for de litt spreke og for de som er i god form kan man gå til Fuglesteg. Det er også plasser for campingvogn, teltplasser og campinghytter. Servicebygget er ok. Det som trekker ned, er et relativt høyt prisnivå.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, dag0709
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Var der med telt. Flotte teltplasser. Bra felles toaletter og dusj. Rent.
Fikk også muligheten til å se rommene på vandrehjemmet. Fine rom. Bra service. Hyggelige folk som jobber der. God middag! Flotte turmuligheter i området.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, S5261MHannk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2018

Stoppet på Vassbakken kro etter ein fin tur over Sognefjellet for middag,(etter og ha prøvd fleire plasser over fjellet men ingen mat å få).Dagens var svinesteik med heimalaget surkål og grønnsaker fra egen gård,smakte veldig god.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
Takk, 378odd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser