Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
BØR OPPLEVES!

2.året på rad vi tar denne turen og like fantastisk opplevelse i år! Hadde med barna som storkoste... les mer

Anmeldt 5 dager siden
628gryt
,
Oslo, Norge
Flott tur, nydelige omgivelser med super lokal guide!

Super tur med fantastiske guide i nydelige omgivelser! Fokus på sikkerhet og smittevern. Flinke... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Christin K
via mobile enheter
Les alle 144 anmeldelsene
  
Anmeldelser (144)
Filtrer anmeldelser
144 resultater
Vurdering fra reisende
139
4
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
139
4
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 144 anmeldelser
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

En herlig time i 35 knop i RIB på Sognefjorden fra Skjolden til Gaupne og tilbake. Interessante stopp underveis og storslått natur. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 539fredrikj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Super tur innerst i Sognefjorden interessante stopp underveis, topp utstyr og båt. Morsom tur!!!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, camillahoien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Meget flott tur på Lusterfjorden med RIB og gåtur til Feigefossen! Barna på 5 og 8 år synes det var helt topp! Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, torarne77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Kanonbra, super, spennande, kosele tur. Alle fem storkoste seg delux, og sjåføren gjorde ein kanonbra jobb både på Rib og på fjellturen!!!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Stine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Jeg tok Rib båt turen i strålende sol. Artig å se Luster fra fjorden med innslag av sel, musikk og lokal guide. I tillegg majestetiske Feigum fossen i skjønn natur. Mvh Arild Møllenhus

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 310arildm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser