Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Perfekt måte å få sett fjorden på.

Fin tur ut på fjorden, med hyggelig og flink guide. Vakker natur, morsomt for både voksne og barn... les mer

Anmeldt 5. august 2021
eiriks957
via mobile enheter
BØR OPPLEVES!

2.året på rad vi tar denne turen og like fantastisk opplevelse i år! Hadde med barna som storkoste... les mer

Anmeldt 27. juli 2021
628gryt
,
Oslo, Norge
Les alle 158 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (158)
Filtrer anmeldelser
158 resultater
Vurdering fra reisende
152
5
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
152
5
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 158 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Anbefaler denne kombi-turen med RIB og hiking til fossefallet Feigefossen. Først en time på fjorden og så vandring til fossen ca en time og avslutning på Feigesagi kafe. En idyllisk og sjarmerende liten kafe helt nede ved fjorden. Flink of hyggelig guide som fortalte masse underveis.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse! Spennende og interessant guiding! Anbefales! Turen varte i ca 2 timer. Ble godt mottatt og ivaretatt hele veien!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 628gryt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig tur med superhyggelig guide. Turen til Feigefossen var en passe liten utflukt i strålende solskinn. Veldig gøy å få en dusj i fossen før stop på Sagi Café. En super formiddag for to voksne og to gutter på 13 og 14.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 523nuriag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

En herlig time i 35 knop i RIB på Sognefjorden fra Skjolden til Gaupne og tilbake. Interessante stopp underveis og storslått natur. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 539fredrikj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Super tur innerst i Sognefjorden interessante stopp underveis, topp utstyr og båt. Morsom tur!!!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, camillahoien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser