Geir Solberg
Anmeldelse av Skjolden Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. aug. 2020
Romtips: Fantastisk utsikt med ypperlig service !
0.4 km fra Skjolden Hotel
      28.7 km fra Skjolden Hotel
      23.5 km fra Skjolden Hotel
      Se flere hoteller i Skjolden
      Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Vi besøkte Skjolden i to dager. Første kvelden prøvde vi al’a carte restauranten. Maten var god men ble servert av en lite ivrig betjening. Andre kveld hadde vi en fantastisk 3-retters meny som var vel verdt sine 595kr. Nydelig mat med god historie rundt og perfekt vin.

Hotellet er gammelt, ja det er lytt og støyete og er nok ikkje det beste hotellet vi har budd på. Men rammene rundt, kjøkkenet og atmosfæren er god.

Forstår nok at noen synes det er kjedelig at rommene ikkje har tv og wi-fien ikkje er topp. Utsikten er fantastisk for de som har rom med fjordutsikt

1  Takk, Shiba14
      Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi skulle bo her to døgn, men det ble bare med ett. Koselig sted, men svarer ikke til pris eller forventningene. Rommene er små og litt spartanske. Det verste er at det var så lytt. Hørte alt fra naborommene. Den minste lyd. Sov ikke godt med andre ord.
      Oppturen var maten. Vi hadde 3-retters og dette er den beste maten vi har spist på hele ferien. Helt nydelig. Verdt å besøke for matens skyld.

2  Takk, Annkrs
      Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Familie på 5 ankom Geilo via Øvre Årdal og Tindeveien. Alt var klart og tredje seng klar på rommet. Litt gammelt hotell, men rent og fint med nye bad. Betjening veldig flinke og gir en god stemning. Benyttet resturanten begge kveldene og fikk servert fantastisk mat. Flott barområde og uteområdet. For oss var opplevelsen verdt turen.

1  Takk, georgr21
      Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig gjensyn med Skjolden hotell. Hotellet har fått en meget vellykket oppgradering av dyktige og trivelige nye eiere. Beliggenheten er genuin med velpleid hage og fjorden rett inn. Både rom, restaurant og foaje har blitt veldig bra. Maten var en høydare. Nydelig skate til forrett, velsmakende kylling og deilig epledessert. Både barn og voksne storfornøyde! Betjeningen er utrolig proff og hyggelig.

Takk, 523nuriag
      Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dette er et hotell med flott beliggenhet ned mot fjorden. Helt ok rom i et bra hotell. Men det som sitter igjen etter dette oppholdet er den gode maten og den strålende servicen to slitende syklister fikk her. Fra vi kom inn og ble møtt av ei hyggelig ung jente i resepsjonen, til vi dro igjen følte vi at vi ble satt pris på. Veldig god mat, fra hamburgeren vi kastet innpå etter en lang og slitsom sykkeltur, til 3 retter'n på kvelden. En kulinarisk opplevelse. Vi forlot stedet med et "på gjensyn" fra vertinnen. Definitivt ja.

Takk, Oleberge