Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lite tilfredsstillende mat og drikke som hadde gått ut på dato”
Anmeldelse av Restaurant Schroder Stue

Restaurant Schroder Stue
Vurdert som nr. 10 av 12 Restauranter i Brønnøysund
Prisklasse: USD 21 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020

Ble dessverre svært skuffet over fiskesuppen som ikke hadde noe med fiskesuppe å gjøre. Når det i tillegg serveres Munkholm og mineralvann som gikk ut på dato for 5 måneder siden, og servicen også får stryk, da er det bedre å finne en annen restaurant.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 11 anmeldelser

Anmeldt 7. juni 2020

Restauranten ligger i selve Thonhotellet, og ble besøkt ifm miniferie langs FV 17 i koronaens tidsalder 2020. Begrenset åpningstid, men du verden hvor hyggelig hun nordnorske servitrisa laget det for oss.Ser glatt for meg at dette kunne blitt helt knall med full åpningstid og meny ;-)

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Jostein G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

For meg er det viktig med god mat i en avslappende atmosfære i nærhet til hotellet jeg bor på når jeg er på veien. Jeg foretrekker alltid fisk i Nordnorge og har store forventninger til hva jeg får og ikke minst hvor mye jeg får! Signatur-retten Tørrfisk var et smakfullt,raust og delikat måltid. Har en liten ting å pirke på. Ta vekk industripotetene og server en potetstappeRabarbra desserten med brunost-is var utsøkt! Aldri for mett til en god dessert

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 685siris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Fikk anbefaling i resepsjonen på hotellet og måtte jo prøve: Grillet tørrfisk! Den var det mersmak på!

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, Lillewen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Margrethe U, Bookingkonsulent på Restaurant Schroder Stue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Så flott at vår tørrfisk falt i smak.
Ønsker deg hjertelig velkommen ved en senere anledning.

Mvh
Margrethe
Thon Hotel Brønnøysund

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Vi var litt skeptiske til restauranten grunnet en dårlig anmeldelse, men var positive og ble ikke skuffet! Tvert i mot ble vi møtt av svært hyggelig serveringspersonale og fikk servert nydelig grillet tørrfisk med deilig Barbera d'Alba Superior til. Tørrfisken ble servert med løk, squash, oliven, deilig saus og kokte poteter. Til dessert fikk vi nydelig creme brulee med en liten muffin og kaffe. Alt i alt = super mat! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Tingelstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Schroder Stue, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
Brønnøysund, Brønnøy
 
Brønnøysund, Brønnøy
 

Har du vært i Restaurant Schroder Stue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din