Veldig god mat, rask servering og hyggelig personale Barnevennlig, godt øl og fin atmosfære. Anbefales
Vi satt ute i solen og spiste perfekt tilberedt kveite med godt tilbehør. Veldig oppmerksom og hyggelig servitør som fulgte opp alle forespørsler.
Kveite og Fish and chips. Svært bra. Veldig travelt, så kelnerne fulgte ikke opp som forventet. Kommer tilbake
Ventet over 1 time på maten, og da vi sa i fra fikk vi beskjed om at de ikke hadde begynt å lage den enda. Helt ok mat.
Kred har muligheter!
Men utnytter de den ??
Min vurdering er NEI- dessverre.
Dessverre både for dem selv og gjestene.
Mat - alle muligheter med kortreist, fersk mat( fisk bl a) kvita vi fikk var virkelig « well done» Kunne vært så mye mer
Service : føles som om se ikke ser gjesten- slenger bare maten på bordet
Ser de deg når de er på runden til et bord? Dessverre - vi måtte virkelig gjøre oss bemerket for å få oppmerksomhet .
Desserten var Herlig.
Nå rater jeg basert på kvalitetskrav for alle restauranter.
Men - det må en holdingsendring til hvor gjesten kommer i sentrum