Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For dårlig bemanning.”
Anmeldelse av Kred

Kred
Vurdert som nr. 3 av 12 Restauranter i Brønnøysund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

De hadde tid til å servere oss på uteservering, så vi forlot etter 15 minutt! I disse C-19 tider bør de ha nok bemanning til å ta i mot alle gjestene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 104bentej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 96 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fire pers som spiste, to voksne og to barn. En spiste kveite m tilbehør, en fiskesuppe og barna spise pølse m pommes frites. Alle var veldig fornøyde.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 960kariannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, rask servering og hyggelig personale Barnevennlig, godt øl og fin atmosfære. Anbefales

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, lonemolsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi satt ute i solen og spiste perfekt tilberedt kveite med godt tilbehør. Veldig oppmerksom og hyggelig servitør som fulgte opp alle forespørsler.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 752audn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Kveite og Fish and chips. Svært bra. Veldig travelt, så kelnerne fulgte ikke opp som forventet. Kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dagove
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kred, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
 
Brønnøysund, Brønnøy
 

Har du vært i Kred? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din