Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt Ok.”
Anmeldelse av Kred

Kred
Vurdert som nr. 3 av 12 Restauranter i Brønnøysund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020

God street-food mat og god service i litt mørke omgivelser. Har spist flere retter der og har vært fornøyd hver gang.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 981trines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (95)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 95 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Lite folk, allikevel måtte vi vente ei time på maten. Et par på nabobordet gav opp, og gikk før maten ble servert.
5 bord sto med uryddet med matrester lenge. Dette skaper et dårlig førsteinntrykk. Når maten først kom var de to som bestilte burger meget misfornøyde med hamburgerne- som de opplevde som kalde seige skosåler. Vi to som bestilte entrecôte greit fornøyd. Kryddersmøret satte smak på potetbåtene, og kjøttet var fint. Noe tynn peppersaus. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, hegemor2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Sinnsykt god mat, flinke, hyggelige servitører og en god atmosfære! Kred er blitt obligatorisk når jeg reiser innom Brønnøysund!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, grootnissen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Takk for oss.
Har spist middag her på vårt beste i B.
Fiskesuppen var noe av det beste jeg har smakt...

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, vestlendingf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

De hadde tid til å servere oss på uteservering, så vi forlot etter 15 minutt! I disse C-19 tider bør de ha nok bemanning til å ta i mot alle gjestene.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 104bentej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kred, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
 
Brønnøysund, Brønnøy
 

Har du vært i Kred? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din