Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit spisested. ”
Anmeldelse av Spisested Cygan

Spisested Cygan
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Brønnøysund
Prisklasse: USD 3 - USD 33
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Enkelt spisested med begrenset meny.
Har det du trenger. En fiskerett, resten: kjøttkaker og hamburgere.
Valgte kjøttkaker og byttet potet, i salat.
Middag 180,- m kaffi, cola 45,- som vanlig.
Samme priser som på ordinære kafeer på Østlandet.
Maten snakte helt greit.
Du for ikke noen kulinariske opplevelser her, men mat du blir mett av, uten å bli flådd.
Lokalene er trivelige og rene.
Utsikten er utmerket. Du ser havna og passerende skip.
Utsikten er vert ett besøk i seg selv.
Utover kvelden blir lokalet fylt opp av folk.
Ble merkbart mere støy.
Er du ute etter å spise ett enkelt måltid og drikke det du vil, er dette stedet.
Er du ute etter en topp restaurant med dyre viner og fantastiske retter? Gå en annen plass.
Jeg spiser her også neste gang jeg besøker Brønnøysund.

Dato for besøk: august 2020
Takk, janf288
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 15 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

Vi fikk servert middagene på ulike tidspunkt slik at maten ble kald. Skikkelig gatekjøkkenmat. Fin utsikt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 831margreteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Koselig plass som ligger helt i bryggekanten.
Hverdagslig meny med god smak.
Veldig hyggelige servitører.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, toneschroeder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

God mat (stekt sei / kjøttkaker). Veldig god service. Spurte om prosecco, hadde ikke og anbefalte hvitvin. 2 min. etterpå kom de med prosecco på kjøl ikke supertrivelig interiør, men sjarmerende m sjøutsikt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 211evab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

God mat til en grei pris. Avslappet stemning. Ligger fint til ute på kaia. Vi hadde tre forskjellige retter og alle var fornøyd.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Ole-Harald B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spisested Cygan, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
Brønnøysund, Brønnøy
 
Brønnøysund, Brønnøy
 

Har du vært i Spisested Cygan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din