Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag med flott utsikt”
Anmeldelse av Spisested Cygan

Spisested Cygan
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Brønnøysund
Prisklasse: USD 4 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet og en solfylt dag var en fin ramme for middagen vår. Kona valgte stekt sei, mens jeg for egen del valgte stekt torsk.
Fisken var bra tilberedt, men kanskje litt lite smak. Fint grønnsaks tilbehør, men litt overkokte gulrøtter. Maten kom ganske raskt og betjeningen var imøtekommende.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjetil K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 15 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020

Vi spiste stekt torsk (dagens rett) to kvelder på rad i denne enkle, men hyggelige restauranten ved havna i Brønnøysund. Veldig godt og rimelig (kr 220). Flott utsikt mot solnedgangen fra de store panoramavinduene (kunne åpnes).

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, clausa827
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Det er synd at den fineste plassen i den hyggelige gjestehavna tas opp av en sånn restaurant. Menyen og maten var ikke mye å skryte av, og renholdet bar ikke preg av noen smittevernstiltak. Anbefaler å velge en annen restaurant enn denne.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

En nydelig beliggenhet midt i sentrum ved båthavnen men en smakløs overpriset mat i forhold til hva du får. En slikk plass fortjener mer spennende kortreist mat.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 981trines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Enkelt spisested med begrenset meny.
Har det du trenger. En fiskerett, resten: kjøttkaker og hamburgere.
Valgte kjøttkaker og byttet potet, i salat.
Middag 180,- m kaffi, cola 45,- som vanlig.
Samme priser som på ordinære kafeer på Østlandet.
Maten snakte helt greit.
Du for ikke noen kulinariske opplevelser her, men mat du blir mett av, uten å bli flådd.
Lokalene er trivelige og rene.
Utsikten er utmerket. Du ser havna og passerende skip.
Utsikten er vert ett besøk i seg selv.
Utover kvelden blir lokalet fylt opp av folk.
Ble merkbart mere støy.
Er du ute etter å spise ett enkelt måltid og drikke det du vil, er dette stedet.
Er du ute etter en topp restaurant med dyre viner og fantastiske retter? Gå en annen plass.
Jeg spiser her også neste gang jeg besøker Brønnøysund.

Dato for besøk: august 2020
Takk, janf288
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spisested Cygan, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
Brønnøysund, Brønnøy
 
Brønnøysund, Brønnøy
 

Har du vært i Spisested Cygan? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din