“Middag med flott utsikt”
Anmeldelse av Spisested Cygan - STENGT

Spisested Cygan
Prisklasse: USD 3 - USD 28
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet og en solfylt dag var en fin ramme for middagen vår. Kona valgte stekt sei, mens jeg for egen del valgte stekt torsk.
Fisken var bra tilberedt, men kanskje litt lite smak. Fint grønnsaks tilbehør, men litt overkokte gulrøtter. Maten kom ganske raskt og betjeningen var imøtekommende.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kjetil K

Anmeldt 12. august 2020

Vi spiste stekt torsk (dagens rett) to kvelder på rad i denne enkle, men hyggelige restauranten ved havna i Brønnøysund. Veldig godt og rimelig (kr 220). Flott utsikt mot solnedgangen fra de store panoramavinduene (kunne åpnes).

1  Takk, clausa827
Anmeldt 10. august 2020

Det er synd at den fineste plassen i den hyggelige gjestehavna tas opp av en sånn restaurant. Menyen og maten var ikke mye å skryte av, og renholdet bar ikke preg av noen smittevernstiltak. Anbefaler å velge en annen restaurant enn denne.

1  Takk, BirgitBr
Anmeldt 5. august 2020

En nydelig beliggenhet midt i sentrum ved båthavnen men en smakløs overpriset mat i forhold til hva du får. En slikk plass fortjener mer spennende kortreist mat.

Takk, 981trines
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Enkelt spisested med begrenset meny.
Har det du trenger. En fiskerett, resten: kjøttkaker og hamburgere.
Valgte kjøttkaker og byttet potet, i salat.
Middag 180,- m kaffi, cola 45,- som vanlig.
Samme priser som på ordinære kafeer på Østlandet.
Maten snakte helt greit.
Du for ikke noen kulinariske opplevelser her, men mat du blir mett av, uten å bli flådd.
Lokalene er trivelige og rene.
Utsikten er utmerket. Du ser havna og passerende skip.
Utsikten er vert ett besøk i seg selv.
Utover kvelden blir lokalet fylt opp av folk.
Ble merkbart mere støy.
Er du ute etter å spise ett enkelt måltid og drikke det du vil, er dette stedet.
Er du ute etter en topp restaurant med dyre viner og fantastiske retter? Gå en annen plass.
Jeg spiser her også neste gang jeg besøker Brønnøysund.

Dato for besøk: august 2020
Takk, janf288