“Veldig god mat”

SVANG.
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Brønnøysund
Prisklasse: USD 6 - USD 80
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Spiste en tre-retters middag. Overrasket positivt. Velsmakende mat. Hyggelig betjening. Anbefaler å besøke denne restauranten hvis du er i Brønnøysund. Anbefaler også det lokale ølet fra Stokvik bryggeri

Takk, hansmag

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Perfekt atmosfære, Utsøkt, nydelig, spenstig og mettende mat, spennende drikke og utmerket, god service.

Takk, Global68374831359
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Svang har virkelig klart det!
Her serveres utsøkt mat av svært gode råvarer, med god drikke, til en veldig hyggelig pris! Fantastiske folk som jobber der, det gjør opplevelsen enda bedre for oss som gjester, tusen takk! 🧡
Har vært der flere ganger allerede og gleder meg til neste besøk. 🥂

Takk, norveigs
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Her har vi virkelig fått en restaurant på svært høyt nivå når det gjelder maten som serveres, med et servicenivå og miljø som er fantastisk. Har vært der to ganger sammen med venner/familie og unnet oss 6 retter meny. To koselige kvelder med topp mat og hyggelig selskap. Vi lover å komme innom igjen når vi er hjemme igjen 👍

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Einar F
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Har vært her 4 ganger siden juli. Første gang var 5 retters med vinpakke og dette var helt nydelig. Har også tatt med batmrne hit og tatt middagen her og de disker opp med noe barnevennlig om man vil ha det. De har alltid noe på lur.
I går var vi 9 stk på 7 retters med delikatesser fra havet med en oppgradert vinpakke. Helt utrolige smaker og fantastisk service. Det er det alltid her.
Det er utrolig å ha en så fantastisk restaurant i lille Brønnøysund. Anbefaler alle å gå hit jevnlig så vi beholder dette fantastiske stedet.

Takk, lenemarij

Reisende som så på SVANG., så også på

Brønnøysund, Brønnøy

Brønnøysund, Brønnøy

Har du vært i SVANG.? Del dine erfaringer!