Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk smaksopplevelse”
Anmeldelse av Svang

Svang
Vurdert som nr. 1 av 12 Restauranter i Brønnøysund
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en fantastisk opplevelse Det var fullt i restauranten, men vi fikk dekket opp bord i sofakroken. Den ene retten etter den andre ble servert av den blide og hyggelige servitøren. Dette var en gourmet opplevelse vi ikke hadde forventet da vi stod på utsiden i Storgata i lille Brønnøysund. Jeg lar bildene tale for seg. Vi to var til sammen gjennom alle rettene på menyen. Det er bare å hive seg i bilen og følge E6 oppover til Svang.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 686stigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (76)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 76 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste. Vi spiste laksesashimi til forrett og torsk til hovedrett. Nydelig og flott komponerte retter. Totalopplevelsen kan måle seg med det du opplever på bedre restauranter i Tigerstaden til en brøkdel av prisen. God service.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Oppsallgutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Dette ble et fantastisk måltid for alle 4. Vi valgte forskjellig med 3 og 4 retter. Alt smakte fortreffelig, ingen minuser på verken service eller kvalitet. Her kommer vi tilbake neste gang vi er i Brønnøysund.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Kjbre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Vi hadde et fantastisk måltid på Svang. Restauranten hadde en satt meny hvor man kunne velge mellom 3 til 7 retter. Vi valgte blåskjell og torsketunge til forrett og var fornøyd med begge rettene. Til hovedrett valgte vi okse og dagens fangst som var uer. Okseretten var helt grei og fisken var helt magisk. Til dessert valgte vi rabarbra som var en fin avslutning på måltidet. Vinkartet bestod hovedsaklig av enkle viner, men pairingen vi fikk til rettene var svært god. Restauranten har enkel, men delikat interiør og fasilitetene er enkel og lite innbydende. Du velger ikke feil om du tar turen innom Svang når du er i Brønnøysund.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Alehjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Dette var over all forventning. Dyktige og kunnskapsrike kokker/servitører.

Fantastisk mat fra A til Å. Høydepunktene stod i kø, men den største overraskelsen var røye og hjortetartar.

Hovedretten var også fantastisk - eller helt vill faktisk.

I plassen for vinpakke ble valget tilpasset ølpakke. Veldig gode fra lokale bryggeri.

Helt vilt!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, oddkennetht2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Svang, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
 
Brønnøysund, Brønnøy
 

Har du vært i Svang? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din