“Anbefales!”

SVANG.
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Brønnøysund
Prisklasse: USD 6 - USD 79
Anmeldt 30. juli 2022

Imponert! Et utsøkt måltid, både hovedrett og dessert! Vi spiste entrecôte og svangburger, samt jordbær til dessert. Dette måltidet vil huskes 😋 Anbefales!

Takk, TiEm0203

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Svang leverte mat av meget god kvalitet og til hyggelige priser. Spiste en fire-retter med vinpakke til. Ankom litt sent så vi rakk ikke den vanlige syv-retters som de har. Allikevel fikset de fire meget gode retter på kort varsel. Vinen som ble servert til var også av ypperlig kvalitet. Med hyggelige servitører og en kokk som presentere maten på en fin måte ble dette en god kveld! Veldig kjekt å finne så gode spisesteder på et forholdsvis lite sted som Brønnøysund.

Takk, Tellingv
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Anbefales for en god mat opplevelse. Rettene var smaks eksplosjoner igjennom alle 7 rettene og vin pakken toppet det hele :)

Takk, birgithe_2022
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Vi mistet en ferge og ankom restauranten rundt kl 22, halvannen time etter at vi hadde bordreservasjon. Matserveringen var nesten stengt, men vi fikk likevel lov å bestille både forrett og dessert. En perfekt entrecote med nydelig tilbehør og en utrolig smakfull dessert med nyris med jordbær, sjokolade og mandler gikk ned på høykant!

Både kokk og servitør var tilbød en service langt ut over det vanlige. Det gjorde besøket ekstra hyggelig og minneverdig.

Restauranten har nettopp flyttet til nye, flotte lokaler, og vi fikk nyte en fantastisk solnedgang på kjøpet!

Svang får våre beste anbefalinger.

Takk, kristinor
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Flott mottakelse og oppfølging fra vi kom til vi dro.
Meget god mat "DagensFangst" (breiflabb) med en riesling til så ble dette meget godt. Eneste å bemerke er at på en varm sommerdag så vil bedre lufting vært ønskelig. Stedet kan anbefales da mat og service var upåklagelig.

Takk, Odd Erik K

Reisende som så på SVANG., så også på

Brønnøysund, Brønnøy

Brønnøysund, Brønnøy

Har du vært i SVANG.? Del dine erfaringer!