“God service, god mat, super”
Anmeldelse av Oriental Garden

Oriental Garden
Vurdert som nr. 9 av 13 Restauranter i Brønnøysund
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

God service, god mat, super hyggelig betjening! Anbefales dersom dere er flere personer som skal spise sammen

Takk, giikwiik

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Om du har lyst på fantastisk asiatisk mat, må du ta turen til Oriental Garden. Koselig lokale, godt utvalg og fantastisk service!

Takk, Wiikend
Anmeldt 15. juli 2020

Synd at de ikke hadde alle rettene på menyen. Da vi fikk maten manglet vi maten til en person - den var levert til feil bord. Denne retten måtte lages på nytt og kom dertil sent. Vi måtte spørre to ganger om å få asjetter og bestikk ......mens maten som vi hadde fått ble kaldere og kaldere. Men god mat selv om det ikke ble den opplevelsen vi hadde ønsket.

1  Takk, 24truder
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Maten var helt ok, men den smakte dessverre lite. Jeg bestilte kylling satay, men det var ikke mye med sausen som minnet om satay..

Takk, Maria Kant P
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Har kjøpt mange middager her. Får glutenfri mat, og den smaker godt hver gang. Take-away går fort. Veldig hyggelige folk som driver restauranten.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, astrudd

Reisende som så på Oriental Garden, så også på

Brønnøysund, Brønnøy
Brønnøysund, Brønnøy

Har du vært i Oriental Garden? Del dine erfaringer!