God mat lekkert presentert. Hyggelig betjening. Var der midt i juli og det var fullt både inne og ute
Vi var to familier på til sammen sju stykker som var så heldige å oppleve tapaskveld på Goma. Fredager serves det tapas ved denne kafeteriaen/restauranten. Vi fikk sju-åtte tapasretter. Alle var gode. Spesielt likte jeg scampiene. Goma serverer god mat. Ikke de mest spennende tapasretter, men god nok. Betjeningen ved stedet er hyggelige og behjelpelige. God mat til en grei pris.
Overraskende god mat på kafé. Deilig pasta med mye smak og sting, raus porsjon. Hjemmelaget aioli og surdeigsbrød. Hjemmelaget pommes frittes og god burger, nok mat. Veldig hyggelig betjening.
Vi kommer gjerne tilbake!
Kjøkkenet er åpent til kl 21 og ikke kl 20 som det står på nett.
Veldig koselig sted midt i Brønnøysund. Vi spiste middag og var fornøyd med vår poke bowl og hamburger.
Så det sto fiskesuppe på menyen, og gledet meg. Stor var skuffelsen da den var utsolgt. Det samme gjaldt de andre rettene som inneholdt fisk. Mannen min må ha glutenfri kost - da måtte han velge nachos. Jeg ville ha et glass hvitvin - bare en dyr chablis eller litt for søt riesling, hadde de. Maten vi fikk til slutt var ok, men skuffende at mye av menyen var utsolgt klokka seks på kvelden.