Vi bestilte 2 rom i september 2019, og fikk disse bekreftet. Ca 2 måneder før oppholdet ble vi tilringt fra hotellet som spurte om d var greit for oss å bytte d ene rommet vi hadde mot et mindre dobbeltrom. Vi svarte at det var greit mot at begge rommene fremdeles lå nære hverandre. Ca 2 uker før ankomst ble vi oppringt på nytt fra hotellet. Denne gangen ble det sagt at "vi stod på venteliste til å få rom". Vi svarte at vi ikke stood på venteliste men hadde fått bekreftet 2 rom, og vedkommende som ringte ble veldig forvirret og usikker. Så sier hun "javisst, dere har rom." Vi opplevde samtalen som svært pussig og vi ble usikre på om hotellet hadde oversikt eller ikke, så vi sendte en epost hvor vi ba om ny skriftlig bekreftelse på at vi faktisk hadde 2 dobbeltrom. Vi fikk aldri svar på denne eposten. Derfor ringte vi til hotellet dagen før vi skulle ankomme, for å bekrefte. Hele veien hadde bekreftelsen vår på reservasjonen og bookingnummer vært uforandret og aktiv. Da vi ringte ble vi på nytt møtt av usikkerhet og nøling. De kunne bare se at vi hadde 1 dobbeltrom. Men de skulle ringe tilbake. Det gjorde de ikke, så jo ringte på nytt. På nytt var det usikkerhet, men vi fikk bekreftet at vi hadde 2 dobbeltrom. Etter en time ble vi oppringt på nytt, og da ble d sagt at vi ikke hadde 2 rom. Vi sa at vi nettopp hadde fått bekreftet at vi hadde 2 dobbeltrom, men da var svaret at vi hadde 2 enkeltrom. Og aå ble det sagt at det var overbooking. Vi sa at vi hadde reservert i september i fjor, så dersom det var overbooking, var det ikke oss som måtte se oss om etter nytt hotell. Vi ble på nytt lovt å blir oppringt, noe vi ikke ble. Så vi ringte på nytt. Fremdeles nøling, og det ble sagt at hotellet prøvde å finne overnatting for andre. Først 30 minutter før ankomst fikk vi bekreftet endelig at vi hadde 2 dobbeltrom. Da cu ankom fikk vi vare koder til d ene rommet. D andre skulle vi "snart" få koder til, men der fikk vi aldri.