Moderne b&b med flott beliggenhet. Koselige stilrene og moderne rom. Restauranten hadde nydelig mat og fin utsikt. Selvinnsjekk via kode på sms, som var praktisk. Servicen var spesielt god. Ved ankomst fikk vi kode til et rom som ikke var rengjort fra forrige gjester - personalet, en hyggelig ung mann, tok umiddelbar affære, og ga oss et nytt, oppgradert rom. Samme ansatt var også svært behjelpelig senere i restauranten, med tilrettelegging ifm matallergi. Vi hadde ikke fått med oss at rommet vi booket hadde inkludert frokost, da det sto flere steder at frokost var tilgjengelig for en ekstra kostnad. Den samme ansatte oppsøkte oss imidlertid mens vi nøt medbrakt frokost på stedets terasse, og informerte oss om at vi allerede hadde betalt for frokostbuffeten. Ettersom vi allerde satt og spiste, anså vi ytterligere mat som unødvendig, og den ansatte tilbød oss da pengene tilbake for stedets frokost, noe han også ordnet umiddelbart. Svært fornøyd med denne servicen! I tillegg kort gangavstand til Torghatten-fjellet, som ble en fin liten tur etter frokost.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering