Jan F
Herøy brygge
56.2 km fra Thon Hotel Brønnøysund
Se flere hoteller i Brønnøysund
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom hotellet kl 16:40 og ble sjekket inn. Fikk beskjed om at rommet skulle være klart om 10-20 minutt. Mens vi ventet. oppdaget vi at mange andre også satt og ventet på klargjøring av rom. Etter ca 20 minutt henvendte vi oss til resepsjonen, uten at noe var klart. Vi valgte da å gå oss en tur i byen, under lovnad om at vi skulle bli oppringt når rommet var klart. Kl 18:45 returnerte vi til hotellet uten å ha blitt oppringt fra dem. Vi var da veldig klare for en dusj og få skifter klær. Koden på vårt innsjekkede rom ble aktivert på nytt, med beskjed om at det var klart. Da vi kom til rommet, var det overhodet ikke klargjort! På nytt ned i resepsjonen, og mye frem og tilbake. Kl 19:15 fikk vi endelig et klargjort rom. Dette er for dårlig! I disse C-19 tider blir man oppfordret til å reise i Norge. Da bør også bransjen oppbemanne og være klar til å ta i mot alle oss som kommer! Vi fikk dessuten høre at mange hadde sittet der langt utover kvelden før de fikk klargjort rom.

Takk, 104bentej
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Rent og fint til tross for ombygging / renovering. Rømmet var strøkent og innbydende. Hyggelige og imøtekommende ansatte samt en veldig god frokost. Vi kommer garantert tilbake ved neste besøk i byen.

Takk, X4830LZlarss
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bra rom, rent og pent. Gode senger! Pluss for vannkoker på rommet. Det var også føner,strykejern og minibar.Sentralt og parkering rett ved. Kjip frokost pga korona. Minus for veldig kald luft fra lufteannlegget som ikke kunne endres. At denne anmeldelsen må inneholde 200 tegn forstår jeg ikke.

Takk, MariaW3578
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Rommet var uten ventilasjon og det var bare mulig å sette vinduet på gløtt. Det var svært varmt og nesten ikke mulig å sove. Lange køer og trangt ved frokosten. God frokost og gode parkeringsmuligheter.

Takk, 752audn
Anmeldt 4. juli 2020

Vi ble mottatt på en god måte - hyggelig dame i resepsjonen. Rommet vi kom til var veldig varmt. Vinduet sto på gløtt, og vi satte det mer opp. Til tross for at det var kaldt vær ute, ble ikke rommet kjøligere. Siden det var aircondition på rommet, lukket vi vinduet og skrudde ned temperaturen da vi skulle sove. Men det ble en varm natt med lite søvn. De i frokostsalen hadde det svært travelt. Vi fikk likevel god hjelp. Valgte meny og fikk servert en god frokost. Glutenfritt brød var ikke noe problem. Det hadde blitt høyere score hvis rommet hadde vært mindre varmt.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, randigobergs