Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
ZenHotels.com
USD 203
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (173)
Filtrer anmeldelser
173 resultater
Vurdering fra reisende
39
80
37
13
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
80
37
13
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 173 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020

Helt greit hotell, med trivelig betjening.
God servise, og fine rom
God frokost
Plasseringen i forhold til centrum og kaie er fin, men det er en del trafikk da hotellet ligger i hovedåra til centrum.
så velg gjerne et rom litt i høyden for å få litt mindre støy fra veien

Romtips: Velg rom litt opp i høyden da trafikken støyer litt
Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, toreh600
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Et trivelig hotell mitt i byen. Kort vei til havna og busstasjon. Enkel og lettvint innsjekking.
Godt med P-plasser.
Rommene er store og har bra standard.
Skrivebordet er kun til nødsarbeid.
Stor fin TV. Gratis wifi.
Møblemanget på rommet er sparsomt. En rørstol og en grusom lenestol, samt ett lite bord.
Badet er stort og ser nytt ut.
Det er minibar på rommet.
Frokosten er litt dårligere en på Scandic sine hoteller.
Lobbyen er litt trang. Hotellet har verken Resturant eller bar, men det er bare 300m å gå til nærmeste spisested.
Vinduene er dårlig isolert mot støy. Du hører trafikken godt.
Hotellet har alergivenlige rom.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, janf288
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom hotellet kl 16:40 og ble sjekket inn. Fikk beskjed om at rommet skulle være klart om 10-20 minutt. Mens vi ventet. oppdaget vi at mange andre også satt og ventet på klargjøring av rom. Etter ca 20 minutt henvendte vi oss til resepsjonen, uten at noe var klart. Vi valgte da å gå oss en tur i byen, under lovnad om at vi skulle bli oppringt når rommet var klart. Kl 18:45 returnerte vi til hotellet uten å ha blitt oppringt fra dem. Vi var da veldig klare for en dusj og få skifter klær. Koden på vårt innsjekkede rom ble aktivert på nytt, med beskjed om at det var klart. Da vi kom til rommet, var det overhodet ikke klargjort! På nytt ned i resepsjonen, og mye frem og tilbake. Kl 19:15 fikk vi endelig et klargjort rom. Dette er for dårlig! I disse C-19 tider blir man oppfordret til å reise i Norge. Da bør også bransjen oppbemanne og være klar til å ta i mot alle oss som kommer! Vi fikk dessuten høre at mange hadde sittet der langt utover kvelden før de fikk klargjort rom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 104bentej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Rent og fint til tross for ombygging / renovering. Rømmet var strøkent og innbydende. Hyggelige og imøtekommende ansatte samt en veldig god frokost. Vi kommer garantert tilbake ved neste besøk i byen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, X4830LZlarss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Bra rom, rent og pent. Gode senger! Pluss for vannkoker på rommet. Det var også føner,strykejern og minibar.Sentralt og parkering rett ved. Kjip frokost pga korona. Minus for veldig kald luft fra lufteannlegget som ikke kunne endres. At denne anmeldelsen må inneholde 200 tegn forstår jeg ikke.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MariaW3578
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser