Brønnøysund byder på flott natur og fantastiske fjellturer.
Lokalmat og Svang gourmet er en opplevelse i seg selv - krabbe fra Hitra anbefales!!
Hyggelige mennesker og gå avstand til det meste fra hotellet
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Brønnøysund byder på flott natur og fantastiske fjellturer.
Hyggelige mennesker og gå avstand til det meste fra hotellet
Her bør man være oppmerksom på at hotellet er under oppussing. Det medfører støy, skitt og dårlig skilting. I tillegg var det ingen ventilasjon eller kjøling som fungerte på rommet, på tross av at det var pusset opp og installert.
Alle drikkevarene i minibaren var gått ut på dato.
Utvalget i frokosten var bra på tross av covid19, men smittevernstiltakene med tanke på avstand var ikke overholdt, Det var altfor trangt der.
Velg en annen restaurant til middag enn den som er på hotellet, da den ikke stod til forventningene.
Flott hotell med hyggelig og hjelpsom betjening. Litt større rom med balkong, var verdt noen hundre ekstra. På rommet var det både chromecast og sonos. Og det hele toppet seg med isbitmaskin rett utenfor døra.
Helt greit hotell, med trivelig betjening.
God servise, og fine rom
God frokost
Plasseringen i forhold til centrum og kaie er fin, men det er en del trafikk da hotellet ligger i hovedåra til centrum.
så velg gjerne et rom litt i høyden for å få litt mindre støy fra veien
Et trivelig hotell mitt i byen. Kort vei til havna og busstasjon. Enkel og lettvint innsjekking.
Godt med P-plasser.
Rommene er store og har bra standard.
Skrivebordet er kun til nødsarbeid.
Stor fin TV. Gratis wifi.
Møblemanget på rommet er sparsomt. En rørstol og en grusom lenestol, samt ett lite bord.
Badet er stort og ser nytt ut.
Det er minibar på rommet.
Frokosten er litt dårligere en på Scandic sine hoteller.
Lobbyen er litt trang. Hotellet har verken Resturant eller bar, men det er bare 300m å gå til nærmeste spisested.
Vinduene er dårlig isolert mot støy. Du hører trafikken godt.
Hotellet har alergivenlige rom.
Vi ankom hotellet kl 16:40 og ble sjekket inn. Fikk beskjed om at rommet skulle være klart om 10-20 minutt. Mens vi ventet. oppdaget vi at mange andre også satt og ventet på klargjøring av rom. Etter ca 20 minutt henvendte vi oss til resepsjonen, uten at noe var klart. Vi valgte da å gå oss en tur i byen, under lovnad om at vi skulle bli oppringt når rommet var klart. Kl 18:45 returnerte vi til hotellet uten å ha blitt oppringt fra dem. Vi var da veldig klare for en dusj og få skifter klær. Koden på vårt innsjekkede rom ble aktivert på nytt, med beskjed om at det var klart. Da vi kom til rommet, var det overhodet ikke klargjort! På nytt ned i resepsjonen, og mye frem og tilbake. Kl 19:15 fikk vi endelig et klargjort rom. Dette er for dårlig! I disse C-19 tider blir man oppfordret til å reise i Norge. Da bør også bransjen oppbemanne og være klar til å ta i mot alle oss som kommer! Vi fikk dessuten høre at mange hadde sittet der langt utover kvelden før de fikk klargjort rom.