Jeg bor på en del Thonhotell i løpet av året og jeg synes dette var en rett og slett elendig opplevelse. Jeg ringte i uken i forveien for å booke og ble fortalt at jeg ikke kunne få noe medlemsrabatt på prisen over telefon, dette har aldri vært noe problem på noen andre Thonhotell. Jeg ba om å få et rom som ikke ligger utsatt til i forhold til støy, og dette skulle de notere ned sa hun jeg snakket med i telefonen. Rommet jeg fikk var det mest støyete rommet de kunne gitt meg. Det var rett mot gaten og mot der de holder på å grave utenfor. Når jeg da konfronterte damen i resepsjonen om dette så ble jeg møtt med et spørsmålstegn om hvordan de i alle dager skulle greie å ordne dette? Dette er jobben deres. Det er hele poenget med å ha folk i resepsjonen. Hun mente at det var førstemann til mølla om hvilket rom du fikk. Helt elendig innstilling generelt på dette hotellet. Omtrent som at de gir totalt beng siden hotellet fikk fylt opp rommene likevel. Svært dyrt er også overnatting, men ikke spesielt mye dyrere enn andre hotell ute i distriktene.
Videre så finnes det nesten ingen støydemping ut mot gaten i hele tatt. Hotellet ligger rett mot gaten, men vinduene har trolig null demping og man kan høre bilene svært godt på rommene. Jeg har bodd på hotell før mot gate og de er som regel isolert for dette. I tillegg var det tett sluk på vasken på badet og dusjslangen lekk.
Nei, for å være Thonhotell så holder ikke ansatte eller bygningen god nok standard. Hotellets standard er en ting, men de ansatte bør kurses internt i Thon om hva som er jobben deres og hvordan de kan gjøre gjester fornøyde